1+1=3

Eindelijk mag iedereen het weten; Bart en ik verwachten in november ons eerste kindje! Inmiddels ben ik 14 weken zwanger, dus we zijn de eerste drie maanden goed doorgekomen. Onze familie en vrienden weten het inmiddels, dus nu mag iedereen het weten!

Jullie reageren altijd heel erg leuk op persoonlijke artikelen en daarom vind ik het ook heel leuk dat ik dit met jullie kan delen. Hierdoor zal mijn blog waarschijnlijk wel een beetje gaan veranderen. Hoe het precies zal gaan, weet ik op dit moment nog niet. Ik zal natuurlijk wel blijven bloggen en het zal echt niet alleen over zwangerschap en baby’s gaan, de beauty- en fashionartikelen zullen zeker online blijven komen. 

Over het algemeen heb ik eigenlijk nauwelijks last gehad van kwaaltjes. Soms was ik ’s ochtends een beetje misselijk, maar dat viel heel erg mee. Ik was wel wat sneller moe, maar dat is natuurlijk ook niet zo heel erg. Sinds ik ongeveer 11 weken zwanger ben, zijn de kwaaltjes bijna weg en voel ik me goed.

Natuurlijk zal ik jullie op de hoogte houden en ik ben erg benieuwd of jullie het leuk zouden vinden om meer te lezen over zwanger zijn en de voorbereidingen.

58 gedachten over “1+1=3

  1. Bo schreef:

    Wat goed nieuws en wat leuk dat je dit met ons deelt! Van harte gefeliciteerd voor jullie beiden, vind het echt heel leuk voor jullie! Liefs.

  2. Kimberley R. schreef:

    Wat leuk! Oh, gefeliciteeeeerd! Geniet ervan. Wat fijn om te lezen dat je amper last gehad hebt van zwangerschapskwaaltjes. Nu lekker genieten van je buikje die steeds wat groter zal worden en uiteindelijk van jullie mooie baby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.