2 januari; tijd voor goede voornemens!

goede voornemens

Dit jaar besloot ik niet op 1 januari te beginnen met mijn goede voornemens, maar op 2 januari. 1 januari was een dag om lekker uit te brakken, te relaxen, en de restjes van de dag ervoor op te eten. Maar nu begin ik echt met mijn goede voornemens om af te gaan vallen en om deze zomer weer in bikini naar het zwembad te gaan!

Afvallen in 2017

Ik ben in 2017 natuurlijk al begonnen met afvallen. Ik at gezonder en ik werd lid van de sportschool. Dat ging allemaal een beetje met ups en downs. Uiteindelijk ben ik wel een aantal kilo’s kwijtgeraakt, maar het ging allemaal niet zo snel als ik wilde. Daarom ga ik er in 2018 echt tegenaan!

In de zomer in bikini

Het doel is dus om in de zomer in bikini te gaan (en te durven). Op dit moment draag ik 10 keer liever een badpak omdat ik me nu niet prettig voel in een bikini. Maar daar moet verandering inkomen. Nou ga ik echt niet voor een bikini in maatje 36, want het moet natuurlijk wel realistisch blijven.

Gezonder eten

Dat wil ik deels bereiken door gezonder te gaan eten. Geen slechte tussendoortjes meer, geen chips op de bank, niet te vaak een wijntje drinken… En ook qua avondeten moet het allemaal wat gezonder. Nou eten we ’s avonds niet heel ongezond, maar het kan echt wel beter. En minder, want aan één bord eten heb ik echt wel genoeg.

Sporten

Vandaag begint de hoelahoepchallenge, waar jullie vorige week over hebben kunnen lezen op mijn blog. Daar ben ik mee begonnen, en ik wil ook vaker naar de sportschool gaan. Minimaal 2 keer per week, maar het liefst vaker. In het weekend heb ik namelijk vaak wel tijd om te gaan, maar vaak geen zin. Terwijl ik dan lekker overdag kan gaan als Bart thuis is. Dat wordt dus mijn doel, en dat moet natuurlijk meehelpen om mijn ‘bikinibody’ te realiseren.

Ik zal jullie binnenkort updaten, en dat zie ik meteen als een stok achter de deur. Hebben jullie ook goede voornemens?

2 gedachten over “2 januari; tijd voor goede voornemens!

  1. Lisette schreef:

    Succes! Let er wel op dat je genoeg en regelmatig blijft eten, alleen de juiste dingen. Ik moest op een gegeven moment meer eten om meer af te vallen… en Savonds eten! Terwijl ik nooit meer wat at na het avondeten. Geen chips of koek maar yoghurt. Duurde 2 jaar maar ben wel 24 kilo kwijt geraakt. Momenteel ben ik zwanger dus haha geen idee hoe de kilo’s nu zijn. Maar ook die gaan er na de bevalling weer af!! Heel veel succes eb, mocht je misstap maken bedenk dan dat je meteen weer de juiste weg kan kiezen. Dit hoeft niet pas morgen dan te zijn!
    Lisette onlangs geplaatst…31 Weken zwangerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.