3 jaar getrouwd!

Laatst bedacht ik me opeens; we zijn alweer bijna 2 jaar getrouwd. Of wacht, 3 jaar! Ik moest even nadenken of dat wel klopte, want voor mijn gevoel is het nog helemaal niet zo lang geleden. Maar het was toch echt op 9 mei 2014!

3 jaar geleden was ik 12 weken zwanger van Nomi. Stiekem zwanger zelfs, want Bart en ik waren de enigen die het wisten. Op dat moment dachten we dat ik ongeveer 7 weken zwanger was en we vonden het nog te vroeg om het te vertellen. Pas bij de eerste echo bleek ik 5 weken verder te zijn. Achteraf heb ik nog geluk gehad dat mijn jurk nog paste haha!

Het was een ontzettend leuke, mooie en gave dag. Overdag hielden we het heel klein, alleen onze familie was aanwezig.

Toen wij foto’s gingen maken zat onze familie al aan de borrel. Ik dronk natuurlijk niet, en onder de eerste borrels kwam ik zo wel heel makkelijk uit.

We hadden ontzettend veel gelukkig met het weer toen we foto’s gingen maken. Het heeft die dag veel geregend en we hadden een binnen- en een buitenlocatie voor de foto’s. Net toen we de foto’s gingen maken was het een uurtje droog, waardoor we naar beide locaties gingen.

Vervolgens gingen we terug, we dronken wat (‘Nee geen wijn voor mij, dan ben ik vanavond moe’) en toen was het tijd voor het eten.

Om 20.30 uur begon het feest en het was ontzettend leuk! Ik was van tevoren bang dat ik hartstikke moe zou zijn (ik lag regelmatig om 21.30 uur al te slapen), maar gelukkig was dat niet zo. In totaal waren er ongeveer 80 mensen en het was echt heel gezellig!

We waren vrij laat thuis, we kletsen nog even na en we vielen allebei als een blok in slaap. Geen spannende huwelijksnacht dus haha, daar hadden we echt geen energie meer voor 😉

7 gedachten over “3 jaar getrouwd!

  1. Sylvia schreef:

    Gefeliciteerd. Één woord wauw! Prachtige jurk en hele mooie bloemen. Je ziet er heel mooi uit/je straalt echt! Kan ook niet anders dan op je trouwdag en dan ook nog stiekem zwanger zijn?

  2. Annabel schreef:

    Wat zagen jullie er stralend uit! Wat een geweldig geheimpje droegen jullie toen mee 😉 Ik was toen net mama (5 mei) en had ook een prachtige dag. Hihi al was die wel wat anders dan die van jullie, maar genoot vol op 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.