36 weken zwanger

36 weken zwanger blog

En we zitten op 90 procent! Dat klinkt alsof de baby ieder moment kan komen, maar het kan ook nog zes weken duren. Daar hoop ik niet op trouwens, ik begin het nu wel een beetje zat te worden. Nomi werd bij 39 weken gehaald met een keizersnee en rond die termijn zou ik wel weer willen bevallen. Maar daar heb ik natuurlijk weinig over te zeggen.

36 weken zwanger

Ik moet toegeven dat ik het wel een beetje zat ben. Eigenlijk vind ik zwanger zijn sowieso niet geweldig, maar de kwaaltjes en pijn worden nu wel echt irritant. Iedere keer als ik me omdraai of opsta voelt het alsof ik een spier verrek en dat is niet echt fijn. Maar goed, natuurlijk heb ik het er voor over en het scheelt wel dat het einde nu echt in zicht komt.

Maandagavond liet de baby me even schrikken, hij had zich namelijk omgedraaid. Ik had al een tijdje buikpijn en ik voelde hem heel hard duwen en opeens voelde ik schopjes onderin. Ik baalde op dat moment behoorlijk, maar gelukkig is hij dinsdag weer teruggedraaid.

36 weken zwanger blog 1

Dinsdag gingen Nomi en ik even naar de Prénatal. Ik kwam voor een zonnekap voor de maxi cosi en een omslagdoek, maar ik kon het natuurlijk niet laten om even bij de kleertjes te kijken. Ik ging trouwens zonder babykleertjes weer naar huis.

36 weken zwanger blog 2

Ik ging voor deze badcape en ik denk dat die meegaat naar het ziekenhuis. Het knuffeltje vond ik ontzettend schattig en ik haalde meteen een reserve. Verder kocht ik een zonnekap met sterren van Dooky (waar ik nog geen foto van heb) en voor Nomi een Dikkie Dik knuffel (want toen ik haar ermee zag knuffelen kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om hem weer terug te leggen).

Gisteren pakte ik ons matras in met een zeiltje en een ander matje, dus die is nu vruchtwater-proof. Mochten mijn vliezen breken, dan blijft het matras tenminste droog (althans, dat hoop ik).

Nog een weekje en dan is hij klaar om geboren te worden!

9 gedachten over “36 weken zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.