AFTER PREGNANCY TAG

Ik ben al een hele tijd niet meer zwanger, maar sommige zwangerschapskwaaltjes zijn nooit meer overgegaan. Dus toen ik zag dat Tamara een after pregnancy tag had bedacht, wilde ik hem graag overnemen. Klik maar verder als je benieuwd bent naar mijn antwoorden.

Hoe oud is je kindje nu?
11 maanden. Misschien ben ik dus een beetje laat met het invullen van deze tag.

Na hoeveel tijd miste je je buik?
Niet. Ik heb mijn buik eigenlijk nog geen seconde gemist. Als ik foto’s terugzie van mijn zwangerschap, vind ik die buik wel mooi trouwens. Maar nee, ik mis hem niet.

Welk ‘verboden’ eten at je het eerst na de zwangerschap?
Volgens mij was dat tartaar. Maar op zich heb ik ‘verboden’ voedsel niet heel erg gemist.

Welke zwangerschapscraving of overgegaan in een gewone craving?
Melkchocola. Voordat ik zwanger was, at ik veel liever pure chocola. Tijdens de zwangerschap hield ik alleen nog maar van melkchocola, en dan het liefst van die hele romige. En dat vind ik nu nog steeds lekker.

Wat had je achteraf anders willen doen tijdens je zwangerschap?
Meer genieten en minder zorgen maken. Vooral in het eerste trimester was ik heel bang dat er iets mis zou gaan, maar daarna ook nog wel. Daardoor vergat ik wel eens om te genieten. Oh en rustiger aandoen, zodat ik niet telkens rugpijn kreeg.

Wat mis je het meeste aan je zwangerschap?
Het getrappel, dan vond ik echt heel bijzonder. Oh en dat bijna alle kleding leuk staat. Ik kon toen strakke shirtjes dragen zonder dat ik me zorgen hoefde te maken over dat mijn buik lelijk was.

Zou je nog een keer zwanger willen zijn?
Zeker, ik wil heel graag een broertje of zusje voor Nomi!

Merk je dat je nu nog last hebt van zwangerschapskwaaltjes?
Ja, ik heb nog steeds last van zwangerschapsdementie haha. Ik vergeet echt van alles.. En ik heb van andere moeders gehoord dat dat nooit meer overgaat..

Welke aankoop in je zwangerschap blijkt nu achteraf een miskoop?
Een aantal babyspulletjes zoals kruikenhoezen en flanellen luiers. Ik kocht toen gewoon alles wat op de uitzetlijst stond, en sommige dingen heb ik nooit gebruikt.

5 gedachten over “AFTER PREGNANCY TAG

  1. Eline schreef:

    Wat een leuke tag! Ik ga ‘m binnenkort ook eens doen :-)!
    Flanellen luiers heb ik nooit gekocht. Hoorde al van iedereen dat je ze helemaal niet nodig hebt. Ik heb wel een hele verzameling hydrofiele luiers en die heb je ook wel nodig; die gaan zo snel erdoorheen :-)!

  2. Carmelina schreef:

    Wat een leuke tag! Ik wil hem ook binnenkort eens overnemen en invullen.. Die buik.. Heb ik ook nooit gemist haha al voel ik ni wel kriebels als ik iemand met zo een mooie buik zie lopen.. Maar dat komt meer omdat de wens voor een tweede gigantisch groot is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.