AFTER WEDDING TAG

Bart en ik zijn nu ruim een jaar getrouwd en laatst blikte ik daar al op terug, maar nu kwam ik een hele leuke tag tegen om in te vullen na je trouwdag. Ik zag hem op de blog van Nicole en oorspronkelijk komt hij van Joyce.

Wat is het eerste dat je dacht of voelde na de ceremonie?
Zo, dat is klaar. Klinkt heel negatief, maar stiekem was ik best een beetje zenuwachtig voor de ceremonie en ik had vooral heel veel zin in de rest van de dag. Het officiële gedeelte was heel mooi en ik heb er echt van genoten, maar ik was best een beetje opgelucht toen dat achter de rug was.

Wat was het leukste moment van je bruiloft?
Het feest was echt ontzettend leuk. De rest van de dag ook hoor, maar als ik moet kiezen, kies ik voor het feest. Het was heel gezellig en alles ging eigenlijk gewoon perfect.

Wat is jouw favoriete trouwfoto?

Is er iets dat je achteraf anders had willen doen?
Nee, ik ben overal heel tevreden over. 
Voel je je anders, nu je getrouwd bent?
Nee eigenlijk niet. Ik ben wel heel blij dat we getrouwd zijn en ik ben ook blij dat we dat hebben gedaan voordat Nomi werd geboren, want het is veel praktischer. Als je niet getrouwd bent, moet je bijvoorbeeld van tevoren wettelijk vastleggen wie de vader is, en dat soort dingen waren nu niet nodig. En dit is vast heel ouderwets, maar ik vind het ook wel mooi om eerst te trouwen, en daarna kinderen te krijgen.
Had je een thema?
Nee. Ik heb er nog wel over nagedacht, maar we hebben ervoor gekozen om het niet te doen.
Heb je gehuild op je bruiloft?
Mijn antwoorden worden een beetje saai zo, maar ik zeg weer nee.
Staat er iets gegraveerd in de ringen?
Ja. Bij mij staat ‘Bart 9-5-14’ en bij Bart staat ‘Malou 9-5-14’.

Hadden jullie een openingsdans?
Nee, officieel niet. Maar ik had al het vermoeden dat we daar niet onderuit zouden komen en dat bleek te kloppen. De dj zette een schuifelnummer op en dat was onze ‘openingsdans’.

Wat voor bloemen had je?
Bart had samen met mijn moeder bloemen uitgezocht en dat is dit boeket geworden. Ik heb hem laten drogen en hij staat nog steeds in de woonkamer.

Ben jij getrouwd?
Gerelateerde artikelen:

5 gedachten over “AFTER WEDDING TAG

  1. Sanne schreef:

    dat is een leuk tag en goed geschreven. dat boeket is prachtig en leuk dat je man de bloemen heeft gekozen. mooie foto's en je straalde. ik ben nog niet getrouwd.

  2. Sylvie schreef:

    Mooie foto's zeg!! Ik vind het ook erg leuk dat je man de bloemen heeft uitgezocht, al weet ik niet of ik dat uit handen had kunnen geven… Ben een beetje een control freak 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.