Als ik een nieuwe badkamer zou mogen uitzoeken..

badkamer

Ik vind de badkamer best een belangrijke plek in ons huis. Niet dat ik er nou zoveel uren per dag doorbreng, maar ik wil wel dat het er goed uitziet en dat er alles is wat ik nodig heb. Toen we dit huis kochten vonden we dat de badkamer nog te goed was om te vervangen (en een nieuwe badkamer is natuurlijk ook niet goedkoop), maar stiekem heb ik al wel wat wensen als we ooit wel een nieuwe badkamer willen.

Waar ik nog over twijfel is een bad. Aan de ene kant lijkt het me heerlijk en Nomi en Lenn zouden het vast ook leuk vinden. Aan de andere kant zal ik er waarschijnlijk bijna nooit ingaan. Mijn ouders hebben een bad en toen ik daar nog woonde ging ik er hooguit een keer of 4 per jaar in. Dan is het natuurlijk een beetje onzin om een bad in je badkamer te zetten. Ook neemt het best veel ruimte in, dus eigenlijk denk ik niet dat een bad er gaat komen. Als we nou een hele grote badkamer zouden hebben, zou het een ander verhaal zijn.

Een mooie ruime douche is voor mij wel echt een must. En dan niet eentje met zo’n plakkerig douchegordijn waar je telkens aan vast zit (dat hadden we in ons eerste huis en dat hoef ik echt niet weer). Een goede douchekop vind ik ook belangrijk. Als ik zou mogen kiezen, zou ik voor een regendouche gaan.

Ook vind ik het belangrijk dat het lekker warm is in de badkamer, ik wil het niet koud krijgen als ik onder de douche vandaan kom. Daarom zou ik graag een mooie designradiator (bijvoorbeeld vanĀ CVkoopjes.nl) willen. Ik zag dat ze daar ook grijze radiatoren verkopen en die vind ik heel mooi!

badkamer

Verder zou ik qua kleuren in de badkamer ook voor veel grijs gaan, gecombineerd met zwart en wit. De kleuren van de badkamer op de foto hierboven vind ik bijvoorbeeld heel mooi.

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.