Nomi is jarig en dat vieren we met winacties! Win het Baby Born paardje en haar veulen!

BABY BORN PONY FARM SUNNY EN HAAR BABY!

Om te vieren dat Nomi vandaag jarig is, geef ik een paar leuke prijzen weg. Vandaag beginnen we met het cadeau dat Nomi ook voor haar verjaardag heeft gekregen, namelijk het Baby Born Pony Farm Sunny en haar baby! Toen Nomi het vanochtend uitpakte was ze meteen helemaal gelukkig, en ik mag er één van jullie ook blij mee maken!

Baby Born Pony Farm Sunny en haar baby!

Geen beter uitje dan naar het platteland. Tover je kinderkamer in een oogopslag om in een heuse manege waar Sunny en haar veulen vrolijk rondhuppelen. Knijp je in het linkeroor van de mooie merrie met de witte manen, dan begint ze te lopen. Doe je dat in het rechteroor, dan zal ze hinniken en haar bruine veulentje roepen. Het kleine paardje huppelt dan speels achter de moeder aan. 

Zet ze snuit aan snuit, dan geven ze elkaar een kusje en maken ze geluiden om hun liefde te tonen. BABY born® is gek op paardjes en vindt het geweldig dat Sunny nu een veulentje heeft. Met het roze zadel kan je je BABY born® nu ook een ritje laten maken op de rug van Sunny, dat vindt ze super!

Och, wat zijn ze schattig! Nomi is helemaal verliefd op haar paardjes, en veel van haar poppen en knuffels hebben er al op gereden. Baby Born past er perfect op, maar het paardje is ook geschikt voor andere poppen. Hier was het echt een heel erg geslaagd verjaardagscadeau, maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk voor Sinterklaas of kerst!

Winnen!

Wil jij kans maken op Sunny en haar veulen? Dit is wat je ervoor moet doen;

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt voor wie je deze prijs zou willen winnen, en vul een geldig e-mail adres in.
 • Laat een hartje en/of reactie achter op dit Facebookbericht.
 • Ik zou het heel leuk vinden als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl liket. Zo blijf je ook op de hoogte van de komende winacties!

Je kunt meedoen tot en met zondag 19 november, daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd.

159 gedachten over “Nomi is jarig en dat vieren we met winacties! Win het Baby Born paardje en haar veulen!

 1. Kim schreef:

  Heel graag voor mn kleine poppenmoeder louise.
  Die gek is op paardjes en al haar babys (poppen).
  Zou super zijn voor sinterklaas.

  Groetjes kim

 2. Sheila schreef:

  Super gaaf actie

  Voor mijn nichtje van 3 die elk moment grote zus kan worden. Ze verdient wel een mooi paardje de aandacht moet straks ineens verdeeld worden?
  Ik weet zeker als ik deze wij voor haar dat ik de coolste tante ben?.

 3. Marlieke schreef:

  Ik wil graag winnen voor mijn dochtertje.
  Ze is dol op haar baby born pop, ze heeft er al paardrijkleertjes voor alleen nog geen paard.

  Het zou geweldig zijn als we deze zouden winnen, want de paardjes staan bovenaan haar verlanglijstje.

 4. Corine Kruize kwakkel schreef:

  Gefeliciteerd natuurlijk!
  Zo leuk om alles te lezen Zoë is ongv met zo oud als nomi. Zoë viert morgen haar 3de verjaardag.
  Deze staat op het verlanglijstje van sint
  Elke x als ze het ergens ziet wil ze hem zo graag hebben..

 5. Jiske donkers schreef:

  Dit zou geweldig zijn voor dochtertje van mijn vriendin die is helemaal gek op haar baby Born en gek op paarden wat wil je nog meer.. ?

 6. Sanne segers schreef:

  Wat zou dit ook geweldig zijn voor mijn Nomi ( officieel Naomi) 2.5 jaar ze is verzot op paarden en hartelijk gefeliciteerd aan de jarige !

 7. Marjo Van leeuwen schreef:

  Joehoe wat een super leuke actie! Doe wil Sarah heel heel graag hebben. Dus wij doen graag mee. Zo leuke actie! En gefeliciteerd nomi

 8. Kristel schreef:

  Hiep piep hoera proficiat en een hele fijne dag ?❤
  Wow wat een gave prijs geef je weg
  Mijn dochter is gek op paarden en heeft een baby born pop. Wat gaaf dat er hier een veulentje bij zit. Hier wil ik zelfs wel mee spelen 🙂

 9. Nicole schreef:

  Van harte gefeliciteerd Nomi!
  Natuurlijk mama , papa en Lenn ook!

  Lieke zal het waarschijnlijk net zo mooi en leuk vinden als nomi.. ! Misschien een leuke pony date ?

 10. Nicole schreef:

  Van harte gefeliciteerd Nomi!
  Natuurlijk mama , papa en Lenn ook!

  Lieke zal het waarschijnlijk net zo mooi en leuk vinden als nomi.. ! Misschien een leuke pony date ?
  Liefs

 11. Denise hendrikse-groffen schreef:

  Dat zou mijn kleine meisje echt geweldig vinden! Op vakantie heeft ze pony mogen rijden en sindsdien is ze er helemaal weg van! Het liefst wil ze op paard rijden en wil ze zelfs een eigen paard in de tuin ? deze lieve paardenvriendjes zouden hier met open armen ontvangen worden door mn kleine meisje, en haar grote zus die het stiekem ook nog heel leuk vind! 😉

 12. Marange Krouwel schreef:

  Happy birthday Nomi!!
  Ik doe graag mee voor mijn dochter en mijn zoon. Allebei gek op paarden en echte poppenmoeder en poppenvader!

 13. Heidie schreef:

  Gefeliciteerd ? een fijne verjaardag voor de kleine meid.
  Vanmorgen kwam de reclame van deze superleuke Baby Born paarsjes op de tv voorbij. Mijn dochtertje vindt ze zo lief! Daar zou ze heel erg blij mee zijn. Erg mooi cadeau voor pakjesavond of Kerstavond!

 14. Monique schreef:

  Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Nomi!!??

  Ik zou de paardjes heel graag voor mijn poppenmoedertje( 2jaar) willen winnen.. Baby (baby born) heeft ze al, baby zal dus ook heel erg blij zijn met de paardjes! Kunnen ze mooi samen spelen haha..

 15. Nathalie van Rumt schreef:

  Van harte gefeliciteerd met Nomi!
  Ik wens jullie een hele fijne leuke dag toe en mama niet te druk zin met dingen regelen ook jij lekker genieten?!

  Wat zou je mijn fay blij maken. Als de reclame op tv komt staat ze nog net niet te springen op de bank: mama.. papa paardje baby paardje!! Ze is zo gek op paardjes! Ik duim heel hard voor fay??????

 16. Albertine van Veldhuizen schreef:

  Onze dochter Daphne heeft 2 Baby Borns…een lichte en een donkere (of hoe zeg je dat zonder iemand te beledigen)…een ze is DOL op paarden….
  Paard en veulen zullen hier goed verzorgd worden ❤…

 17. Danielle schreef:

  Heel graag voor mijn beste vriendin haar dochtertje ( bijna 2)

  Ze is dol op poppen en moeder heeft zelf financiëel niet veel budget! Als verassing voor mijn beste vriendin en haar dochter

 18. Marjolein jager schreef:

  Wow aller eerst gefeliciteerd met jullie dochter?
  Ik zie haar gezichtje al helemaal voor me ☺ mijn dochter is helemaal weg van haar baby born die ze semmy heeft genoemd☺ en de baby born paardje staat hoog op haar verlanglijstje ☺ hoe leuk zou het zijn als ze dit mooie paardje mag winnen?

  Ik ga in elk geval heel hard duimen en hopen dat we kansje mogen maken ??

 19. Jantine schreef:

  Ja leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Evie. Haar babyborn heet Leila. Haar lievelingsspeelgoed. Ze is echt een poppenmeisje. We maken graag een kansje. Gefeliciteerd met Nomi!

 20. Mariette kwakkenbos schreef:

  Ik zou dit cadeau heel graag voor mijn dochter isa willen winnen. Ze is in september grote zus geworden en vind dat best lastig soms. Maar ze is een hele lieve zus ?

 21. Manon schreef:

  Allereerst gefeliciteerd met je dochter! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochter Puck. Ze is in oktober 3 geworden en ze zal dit echt geweldig vinden.

 22. Annabel de Ruiter schreef:

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met Nomi! Wat een lief cadeau hebben jullie gegeven! Liselotte is ook helemaal van de poppen. Ze is nu 3,5 jaar. Voor haar derde verjaardag heeft een ‘echte’ baby pop gekregen. Onder echte: verstaat ze de babyborn pop met blote buik en billen. Haha! Daarvoor hadden we de eerste baby pop van babyborn met zachte buik 😉 Ze is ook dol op dieren! Favoriete uitje is dan ook de kinderboerderij! Wat zal ze deze paardjes leuk vinden. Zo kan ze alleen of samen met haar pop, met de paardjes spelen.

 23. Rowena Drummen schreef:

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochtertje Zoë. Zij is een echt poppenmoedertje en gek op haar baby born. Het zou dan ook een mooie toevoeging zijn om deze mooie paarden aan haar baby born collectie toe te voegen. Ze is de laatste weken zo goed aan het oefenen met zindelijk worden dat ik haar dit graag zou geven om haar te “belonen”. Wij duimen heel hard!

 24. Dominique schreef:

  Gefeliciteerd met Nomi! Ik wil dit graag winnen voor Mn dochtertje Lucy, want ik was vandaag (een jaar geleden) uitgerekend! Afgelopen maandag was ze jarig. Met een dubbel gevoel want van t weekend overleed Mn schoonvader. Dit zou toch echt wel een leuk kadotje zijn! ❤️

 25. Marian B schreef:

  Van harte gefeliciteerd met Nomi!
  Hier zou ik als kind heel blij mee zijn geweest! Doe mee voor mijn dochtertje, dan speel ik gewoon met haar mee! Hopelijk zit het binnenkort in de zak van die man met zijn witte baard 😉

 26. Inge schreef:

  ❤️❤️Ik doe graag nog eens een keertje aan je wedstrijd mee!!

  Hier woont een klein paardengekkie, die denk ik zelfs een paar traantjes zou laten als ze dit zou uitpakken! Staat dan ook bovenaan het sinterklaaslijstje.❤️❤️

 27. Patricia schreef:

  Graag zou ik dit willen winnen voor onze dochter, Wynona. Ze word in februari ook drie en het zou leuk zijn voor haar baby born welke ze verleden jaar gekregen heeft 😀

 28. Agnes Reijm schreef:

  Allereerst gefeliciteerd met Nomi!
  Dit paardje zou ik graag willen winnen voor mijn dochter. Ze is super fan van paarden, gaat uit haar dak als ze een paard ziet! Daarom zou dit super zijn!

 29. Cindy schreef:

  Hieperdepiep hoera lieve nomi .!???
  Wauwww!! Dagje weg geweest en mijn 2 prinsesjes vinden paardjes helemaal te gek!!!♡♡

  Oma zeggen ze steeds paarden zijn leuk.
  Mama en papa zeggen ze die paarden zijn Zoooooo leuk!!! ♡ en dan heben onze poppetjes ook paardje!!♡♡♡ dit grote wens op sinterklaas lijstje.

  Duimen
  voor mijn meisjes !!?

 30. Hanneke Westervoorde schreef:

  Oh wat lijkt dit me een gaaf kado voor onze kleine meid. Ze is gek op knuffelen en ik denk dat ze hier zich uren mee zal vermaken. Ik doe dus graag mee!

 31. Patricia schreef:

  Voor mijn lieve schatjes van 3 en 1 die al echte poppenmoedertjes zijn… die van 3 geeft haar baby zelfs de borst als ik die van 1 nog voed… en dragen op der buik vind ze ook helemaal super… hoog op haar wensen lijstje staat nog een heel lief paardje willen voor baby…

 32. Daan moerland schreef:

  Van harte gefeliciteerd jullie meisje nomi ?? wat een leuke naam ook! En wat zien de paardjes er superleuk uit! Daar zou mn meisje ook echt heelheelheel blij mee zijn, 18-12 wordt ze alweer vier jaar en ze heeft alles van babyborn uitgeknipt voor haar verlanglijsten kun je wel zeggen?

 33. Mirella schreef:

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je dochtertje.
  Wat een super leuk verjaardagscadeau heeft ze gehad.
  Ik snap meteen dat ze helemaal gelukkig was na het uitpakken heel erg schattig
  Ik heb hier een klein meisje in huis genaamd luna die ook zeker een gat in de lucht zou springen met het openmaken van dit schitterende cadeau.
  Ik doe heel graag mee voor haar!

 34. Dorien vd Swaluw schreef:

  Heel leuk voor mn dochtertje Nikkie die zo graag speelt met d’r baby Born ?. En stiekem zal grote zus het ook wel heel leuk vinden… meisjes en poppen en meisjes met paarden altijd een goede combi hoor!

 35. Sjoerd schreef:

  Gefeliciteerd met je meisje en wat een superleuk cadeau is dit zeg! ?mijn kleine meisje is eigenlijk net zoals het veulentje… ze doet wat mama doet en loopt ook steeds achter mama aan. Inmiddels is ze 4 jaar maar nog steeds is mama haar grote voorbeeld en vriendin! ?ze is ook super zorgzaam en spelet dus ook graag met haar baby born. Samen met de baby born en de paardjes spelen zou ze geweldig vinden!!

 36. Els Wanders schreef:

  Ik wil meedoen voor mijn dochtertje, ze begint nu steeds meer met haar poppen te spelen. Ze is verder gek op alle dieren, deze paardjes zal ze zeker leuk vinden.

 37. Jj veldhuizen schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje: Tessa. Zij wordt in januari 4 jaar en heeft 18 november haar eerste kabouter bixie! Wat zou dit cadeau gaaf voor haar zijn

 38. Dionne van der Kooij schreef:

  Oh super leuk is deze! Onze eigen “Nomy” hem op haar verlanglijstje staan. Ze zal ze net zo goed verzorgen als haar babyborn zelf. Waarschijnlijk zullen ze ook direct een stal krijgen die haar tweelingbroer Jaey voor ze zal maken.

 39. Lotte Kettenis schreef:

  Super leuk voor onze dochter van 3 jaar die de allerliefste grote zus is voor haar broertje van 1,5 en heel goed meehelpt met haar zusje van 2 maandjes oud. <3

 40. Carola schreef:

  Dit zou ontzettend gewaardeerd worden door onze dochters. Alle 3 hebben ze hun eigen baby born, tel daar de paardenliefde bij op en dan kom ik op een geweldig cadeau voor ze!

 41. Miranda wils schreef:

  Gefeliciteerd met jullie meisje en wat onwijs leuk dat jullie dit weggeven zeg???? ik doe graag mee voor mn meisje Jayenna ❤️❤️

 42. Femke schreef:

  Ooooh deze vindt mijn dochtertje zo geweldig. Als we in een speelgoedwinkel zijn loopt ze er ALTIJD naar toe om er mee te knuffelen. Helaas is het te duur voor ons om zelf aan te schaffen.. dit zou zo gaaf zijn!!

 43. Yessica leidner schreef:

  Goedemorgen wat ontzettend 7 oor mijn dochtertje Jill ?
  mijn dochtertje van bijna 4 jaar❤
  Zei net tegen mij mama die is echt heel leuk ik liet haar deze foto? zien hihi
  Mama krijg ik die van sinterklaas aaah ik ben toch liefff zo schattig
  Ik heb ook gereageerd op je facebook page en vrienden getagt ??
  Mij naam op facebook (Jessica Jill John Leidner)??

 44. Ilse Dullaert schreef:

  Congrats! En wauw, hier droomt dochtertje Willa van 5 al lang van ! Sinds kort leert ze zelf paardrijden en ze zoekt nog wat paardjes voor thuis 🙂

 45. Patricia schreef:

  Ah wat een toffe actie! Deze zou ik graag voor mijn dochter winnen. Ze is helaas alergisch voor paarden en daarom kan ze er niet te lang bij in de buurt blijven (en daarna meteen douchen). Deze paardjes zou ze geweldig vinden!

 46. G. van Dam schreef:

  Dit paardje is voor kleindochter Milou, 2 1/2 jaar, en dol op paardjes. Als we samen gaan fietsen, dan stoppen we bij elk paardje dat we in de wei zien, en Milou probeert dan te hinneken, om hun aandacht te trekken. Wat zal ze dit speelgoed leuk vinden !!

 47. Kathy schreef:

  Hip hip hoera voor Nomi! ? Zou een heel fijn sint cadeautje zijn voor onze 3-jarige dochter die ook helemaal verzot is op poppen en dieren. ??

 48. Marijke schreef:

  Ik doe graag mee voor onze dochter Ylva,ze is vorige week 3 geworden haha en ze wou graag een echt paard.. hmmm dat zit er niet echt in vertelde ik haar !! haha maar dit zou een super cadeau voor haar zijn want ze is helemaal gek van paardjes !??

 49. Maaike Kunst-Kolk schreef:

  Ik doe normaal nooit mee aan win-acties maar deze kan ik niet overslaan! Ik zou heel graag meedoen voor mijn dochter Megan (2 jaar) die echt helemáál gek is op paarden ? Je kunt haar niet gelukkiger maken dan iets met een paard erop te kopen, dus zou hem super graag winnen voor mijn prachtige paarden-gekke dochter ?

 50. Sophie Bisschop schreef:

  Proficiat Nomi!
  Net als jij,
  Telt mijn dochtertje er binnenkort ook weer een jaartje bij!
  En ik weet absoluut zeker: deze paardjes maken haar suuuuperblij!
  Als ik jou zie genieten
  Dan kriebelen mijn mama-voelsprieten!
  Leuk om zo heerlijk te kunnen spelen,
  Om je nooit meer te moeten vervelen!
  Ik zet alvast mijn duimpjes klaar,
  En hoop op dit leuk paarden-paar!
  ?????????

 51. Sabine Bientje schreef:

  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter 🙂

  Mijn dochter is 29 oktober ook jarig geweest en heeft van haar opa en oma een Baby born gekregen. Ze is er HE-LE-MAAL verliefd op!! Haar pop heet Roos en nu wil ze natuurlijk heel graag van Sinterklaas wat leuke aanvulling voor haar pop.
  In het grote speelgoedboek heeft ze bijna alles van Baby born aangevinkt. Maar om het paardje en veulen heeft ze een groot hartje getekend <3
  Het zou echt een enorme verrassing voor haar zijn en daarom ga ik waanzinnig hard duimen 🙂

  Ik heb alle stapjes uitgevoerd en volg natuurlijk al heel lang je Facebook pagina (en Insta en Twitter 😉 )

 52. Sofie schreef:

  Eerst en vooral gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter!

  Mijn meisjes Amélie (5 jaar) en Laure (wordt 3 in januari) zouden dit cadeau net als Nomi super vinden!
  Ze hebben allebei al een baby born pop, een paardje voor erbij zou het helemaal af maken.

  Duimen maar dat zij de gelukkigen mogen zijn!

 53. magda van lonkhuijzen schreef:

  Ilona is dol op haar baby born poppen. Ze heeft wel een auto met paardentrailer maar helaas is het paard nooit gearriveerd. Dus waag graag een kans op een paard en veulen

 54. Lisanne schreef:

  Mijn dochter zou dit fantastisch vinden! Ze is gek op paarden, paardrijden en poppen! Haar baby’s zijn haar alles en het liefst geeft ze ze alles (zelfs een eigen paard!)

 55. Will schreef:

  Nogmaals gefeliciteerd , Nomi, met je verjaardag.
  Wat een schattig paardje met veulen.
  Mijn kleindochter van 5 jaar zou dit een geweldig cadeau vinden.
  Misschien vindt ze dit wel onder de Kerstboom bij ons.
  Om privéredenen heb ik geen Facebook meer, maar volg op bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

 56. Rianne schreef:

  Van harte gefeliciteerd met Nomi! Wat gaat de tijd snel heh, alweer 3 jaar!

  Wat een super leuke actie! Graag zou ik deze set willen winnen voor mijn dochtertje Robine. Ze is helemaal verliefd of haar baby Born en op paardjes een super combinatie dus! Ik denk dat dit gegarandeerd uren speelplezier geeft!

  Liefs,

  Rianne

 57. Patricia schreef:

  Gefeliciteerd met Naomi, mijn dochter dominique is ook bijna jarig.
  ze is niet weg te krijgen bij haar eigen pop tessa het zou echt super leuk zijn als ze dan kan spelen met der pop en de paardjes

 58. Wendy Van De Reyd schreef:

  Alvast proficiat Nomi, met je verjaardag, toffe actie waag dus zeker graag mijn kansje voor mijn dochtertje Sharona, ze is ook bijna jarig ,op 16/12 word ze 7 jaar en zou haar hier super graag mee verrassen , duimpjes omhoog

 59. Femke Dekker schreef:

  Hier zou onze kleine Teun heel leuk mee kunnen spelen. Hij is dol op dieren en knuffelen. Hij mag vast wel even de pop van zijn zus gebruiken.

 60. Maaike tH schreef:

  Wat leuk! Ik zou heel graag voor mijn nichtje meedoen… Ik rijd zelf paard en zij begint nu ook met paardrijden. Ik zou het super leuk vinden om de paarden met Sinterklaas aan haar te geven, ik denk dat ze het helemaal geweldig zou vinden!

 61. Chantal Wollaars-Donath schreef:

  Wauw wat een reactie!ik probeer toch mee tedoen voor mijn dochter die gek is op paarden.wij hebben dit setje al bewonderd in de winkel en haar oogjes begonnen al te twinkelen dus dit zou een grote verassing zijn mochten wij met beetje geluk worden uitgekozen!
  Fijne zondag

  Groethes chantal en dochter jennifer

 62. Kim schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd met Nomi! 😀
  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Al die jaren heb mijn eigen Baby Born bewaard, hoe leuk zou het zijn als m’n dochter daarmee kan spelen met zo’n leuke paardenset! 🙂 <3

 63. GRYSON WIM schreef:

  Mijn kleindochtertje Fleur is geboren op 17 maart dit jaar en dit jaar komt de Sint dus voor de eerste maal. Het zou een mooie verrassing zijn om zo’n mooie prijs te mogen ontvangen !

 64. Elsje schreef:

  Helemaal geweldig voor het dochtertje van mijn man. Ze is om de week bij ons en fan van alles wat met ‘paard’ te maken heeft. Leuk een verassing bij papa!!

 65. Liesbeth schreef:

  Gefelicteerd met Nomi!
  Voor mijn nichtje zou dit geweldig zijn. Haar moeder is dol op paardrijden en de liefde voor paarden zit er al in. Ze sleept nu overal haar baby born mee naar toe. Zou gaaf zijn als die straks paardje kan rijden!

 66. janny schreef:

  Ooooh wat zijn die paardjes lief, te schattig! ! ?? mijn schattige nichtjes Alyssa van 5 en Evi van 2 gaan hier heeeeeel erg blij van worden! ?

 67. Marcia Kan schreef:

  Gefeliciteerd met Nomi! Wat leuk om aan haar verjaardag allerlei winacties te koppelen! Ik waag graag een kansje voor onze jongste dochter Hannah (6). Ze is dol op haar Baby Born en op dieren. Deze paardjes zouden een mooie aanvulling zijn!

 68. marij brand schreef:

  super leuk voor mn dochtertje! ze heeft al een babyborn popje gekregen voor haar verjaardag. Maar om dit te geven met sint/kerst zou ze helemaal super leuk vinden 🙂

 69. Peggy Elizen schreef:

  Voor mijn kleine paarden meisje Kimi.
  Ze heeft al wel paardenknuffels , maar zo mooi als deze nog niet.
  Jij gefeliciteerd met Nomi natuurlijk.

 70. Linda schreef:

  Wat leuk dat wij mogen meegenieten van jullie feestje 😀
  Ik waag een kansje voor mijn dochter Fenna. De december maanden zijn al duur genoeg en een tof cadeau winnen zou echt fantastisch zijn!

 71. Joyce Bals schreef:

  Van harte gefeliciteerd!

  Ons dochtertje is gek van dieren
  En af en toe ook op papa en mama een beetje klieren ?
  Ze is gek op pony’s en paarden
  Maar eigenlijk ook op olifanten, honden en zeepaarden.
  Ondeugend zijn en af en toe tegendraads hoort bij haar leeftijd.
  En dan is het ook nog eens een echte meid.
  Maar ze is dit jaar zeker ook heel lief en zoet geweest.
  Deze winactie zou dan ook geweldig zijn voor het Sinterklaasfeest ?

  Groetjes Joyce

 72. Kristel schreef:

  Voor mijn lieve nichtje Esmee.
  Want die is er echt heel blij mee.

  Ze is zo lief en verdient wel een mooi cadeau als deze.
  Hopelijk ben ik de gelukkige en mag ik haar dit geven.

  Nu maar duimen en hopen,
  Dat het geluk mijn kant op mag komen.?

  We zullen een gat in de lucht springen,
  Als wij mogen winnen ?

 73. Alyt van der Heide schreef:

  Gefeliciteerd met je dochter Nomi. En wauw wat mag je gave prijzen weggeven. Doe heel graag mee voor de babyborn paard en veulen. Mijn meid heeft 2 babyborns en is er helemaal verzot op. Ze is een echte poppen mama meisje. Ze speelt er dagelijks mee. Op haar verlanglijst staan ook alleen maar babypopaccessoires. En ja, ze zou dolgraag haar babyborn willen leren paardje rijden. En ooo wat lijken de paardjes zacht. Zo lief?

 74. jeth schreef:

  ik doe heel graag mee voor mijn dochter lola van 4 alvast voor sinterklaas.
  ik weet zeker dat ik haar daar blij mee maak want ze is dol op haar babyborn pop maar ook op paarden

 75. melissa schreef:

  Ik doe heel graag mee voor dochter elise; dat is een echt poppenmeisje en haar 2 baby born poppen zijn favoriet. we hebben echter niet veel bijpassende spullen van baby born. wel een kinderwagen / box / wipstoel / eetstoel etc maar niet zoiets als dit. erg leuk dit paardje; vooral ook omdat elise over 2 maanden op paardrijden gaat. kunnen haar poppen iig alvast oefenen 🙂

 76. janelle schreef:

  ik doe heel graag mee voor mijn zoontje jace die helemaal gek is op paardjes en poppen, dit zou hij echt geweldig vinden!!
  kan de pop ook voortaan “hop hop hop het paardje” doen.

 77. anica aarts schreef:

  ik doe graag mee voor mijn kleine meid
  sinds kort speelt ze met mijn babyborn die ik 20 jaar geleden heb gekregen.
  ze is dan echt een moedertje met haar jaar.
  omdat de pop toch wel wat versleten is , maar ik haar graag blij met een nieuwe variant

 78. van haesevelde wendy schreef:

  ik zou héél graag meedoen voor een vriend zijn dochtertje hij is pas gescheiden en het dochtertje is drie jaar ,dit zou een extra verassing zijn voor hun ze is dol op dieren.

 79. Jamey schreef:

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Hier zou ik haar echt heel erg blij mee kunnen maken. Naast dat sinterklaas er bijna is is ze ook nog eens over 2 weken jarig! Duimen maar dus!

 80. Jolijn Grootendorst schreef:

  Als eerste gefeliciteerd! En of ik Sunny voor iemand wil winnen? Ja graag voor mijn dochter. Dit staat hoog op haar verlanglijstje.

 81. Patricia Paling schreef:

  Ohhh…dat zou mijn bijna 6-jarige dochter helemaal geweldig vinden! ? Ze is dol op paarden! Later als ze groot is wil ze paardrijles aan kinderen geven! ? Wat zou het geweldig zijn als ze alvast kan oefenen met paardrijles geven aan haar Baby Born! ? Het zou een prachtig kado zijn voor 5-12 of haar verjaardag op 22-12 of voor 25-12! ??

 82. Joke Dezijn-Oosterling schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Aimy die vandaag jarig is. Ze is gek op paarden en vindt deze van Baby Born helemaal geweldig! 🙂

 83. desiree dees schreef:

  ohh leuk voor Nora en Nora is niet mijn dochter maar de pop van mijn dochter Robinn hoe leuk als ze dan met haar pop kan paardrijden.
  maakt t Sint intocht moment van net goed want ze had t paardje niet geaaid 😉

 84. Sofie Dauw schreef:

  Voor de liefste van de liefsten
  bracht de Sint van overzee
  echt het beste van het beste
  op zijn reis van Spanje mee

  Schepen boordevol geschenken
  grote pakjes en ook klein
  maar dat ene fantastische baby born paard…
  zou dat voor ons gezinnetje zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.