Dagboekje 249; Intratuin, kinderboerderij en bioscoop

schapen

Wat was het lekker weer hè, afgelopen week? Daarom zijn we lekker veel buiten geweest. We gingen twee keer naar de kinderboerderij, Nomi en Lenn speelden lekker in de speeltuin en ze vermaakten zich ook prima in onze tuin. En ik ging voor het eerst met Nomi naar de bioscoop!

Maandag: Tweede Paasdag

konijn

Op Tweede Paasdag besloten we even naar Intratuin te gaan. En daar waren we niet de enige, we konden nauwelijks een parkeerplaats vinden. We keken even rond, Nomi en Lenn hebben lekker gespeeld en ze hebben de konijntjes geaaid.

paashaas

Even later wilden ze niet meer lopen en zaten ze onderin het karretje. Maar toen ze de Paashaas zagen, stonden ze toch weer op. En ze kregen allebei een ballon, dus ze waren helemaal blij.

Dinsdag; Naar de kinderboerderij

kinderboerderij twente

Nomi zei al een tijdje ‘Als het lente is, gaan we weer naar de kinderboerderij hè?’. Dinsdag was het hartstikke lekker weer, dus we gingen er naartoe. Nomi en Lenn hebben even de dieren geaaid, maar de speeltuin blijft toch favoriet.

Woensdag

lamaze knuffel

Woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder. Ik deed boodschappen met Lenn en verder zat ik veel achter mijn computer. Ik was bezig met de beveiliging van mijn website en de belastingaangifte. Niet de leukste dingen, maar ach, het moet ook gebeuren.

Donderdag; naar de kringloop

tas peuterspeelzaal

Donderdagochtend ging Nomi naar de peuterspeelzaal en Lenn wilde haar tas graag dragen. What a gentleman! ’s Middags hoorde ik dat er een nieuwe kringloopwinkel was geopend en daar gingen we even kijken. Nomi zag een Minnie Mouse en daar is ze helemaal fan van, en daarom kochten we die. Lenn zag een Po knuffel en hij is groot fan van de Teletubbies. De knuffel zag er niet meer uit, maar inmiddels is het Lenns favoriete knuffel.

Vrijdag; naar de speeltuin

speeltuin

Vrijdagochtend deden we weinig, en ’s middags gingen we lekker naar de speeltuin. Nomi en Lenn vermaken zich daar altijd erg goed. Ik zat lekker in het zonnetje en ik maakte wat foto’s van de kinderen.

vegan pasta

Nadat ze een uurtje gespeeld hadden, werden ze toch wel een beetje moe en we gingen naar huis. Daar kookte ik en na het eten waren Nomi en Lenn wel toe aan hun bedje.

Zaterdag

rozen

Zaterdagmiddag wilden we eigenlijk naar de kinderboerderij gaan. Maar Nomi maakte in de speeltuin een nieuw vriendinnetje en even later zaten er een heleboel kinderen uit de buurt bij ons in de zandbak. Daarom besloten we maar lekker in de tuin te blijven. Toen Lenn wakker was pakte hij heel sneaky de bal, toen Nomi en haar vriendinnetje even niet keken. En dat leverde een leuke foto op! Aan het einde van de middag gingen we naar mijn schoonouders. Daar dronken we een wijntje en we bleven er eten.

Zondag; bioscoop en kinderboerderij

bioscoop

Zondagochtend ging ik voor het eerst met Nomi naar de bioscoop, naar de film Buurman & Buurman. En wat was het leuk! ’s Middags gingen we op de fiets naar de kinderboerderij. Ik vind het nog steeds eng om te fietsen met een kind achterop, maar we hebben het weer overleefd zonder te vallen!

Een gedachte over “Dagboekje 249; Intratuin, kinderboerderij en bioscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.