CADEAUTIPS VOOR SINTERKLAAS

sinterklaas5

Minder dan 4 weken na Nomi’s verjaardag is het Sinterklaas, en helaas vertelt ze zelf nog niet wat ze graag wil hebben. Ik besloot op internet eens op zoek te gaan naar cadeautjes en ik kwam wat leuke dingen tegen. Niet alles is geschikt voor Nomi trouwens, maar misschien wel voor jullie kindjes of kinderen in jullie omgeving.

Ik vind de Lost My Name boekjes zo leuk! Een tijdje geleden kreeg ik er zelf een (of nou ja, Nomi kreeg er een) en mocht ik er eentje weggeven. Inmiddels hebben we hem al een paar keer doorgelezen en hij blijft leuk.

Nog een boekje wat ik er leuk vindt, is Hero en de Draak. Naast dat het gewoon een leuk boekje is, kun je de hoofdpersonen zelf haken. Oké, ik kan niet haken, dus dat schiet nog niet echt op. Maar ik heb me voorgenomen om het echt weer een keertje te gaan proberen en het lijkt me wel heel gaaf om zo’n knuffel te kunnen haken. In het boek staat stap voor stap uitgelegd hoe het moet. Klik hier als je het boekje wilt bestellen (of als je er meer over wilt lezen).

hema02

hema01

Ook bij Hema kwam ik hele leuke dingen tegen. Ik vind houten speelgoed sowieso heel leuk en ik denk dat veel meisjes die bovenste drie dingen erg leuk vinden. En ook het gereedschap vind ik super schattig! Ik besloot trouwens ook wat jongens dingen toe te voegen (want ik ben geneigd om alleen naar meisjesspeelgoed te kijken) maar eigenlijk vind ik dat dit soort dingen ook erg leuk zijn voor meisjes.

Vroeger vond ik My Little Pony heel erg leuk (oké, stiekem nog steeds wel) en deze vind ik heel erg leuk. Hij is officieel geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ik denk dat Nomi al best met de pony kan spelen. De kleine dingetjes die erbij zitten zou ik nog niet meteen aan haar geven trouwens. Deze is onder andere te koop bij Bol.com.

Ik was net te oud voor dit soort dingen toen Bratz populair werden, maar anders had ik ze zeker heel erg leuk gevonden. Een tijdje geleden kwamen ze terug en ze zijn nu dus weer te koop. Deze poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ik hoop dat ze nog steeds populair zijn als Nomi er oud genoeg voor is, want ze zijn echt leuk! Ook Bratz zijn te koop via Bol.com.

lucardi1 lucardi2 lucardi3

De items hierboven zijn allemaal te koop bij Lucardi. Natuurlijk hebben ze leuke kindersieraden, maar ze verkopen andere dingen. Hoe schattig is bijvoorbeeld het bestek van Rupsje Nooitgenoeg (dat boek kende ik als kind echt van voor tot achter) of het knuffeltje? Zowel voor jongens als voor meisjes hebben ze hele leuke dingen. Ze hebben een collectie voor kinderen van 0 tot 6 jaar en een collectie voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het onderste setje is voor meisjes van 0 tot 6 jaar en die is inmiddels onderweg naar Nomi.

smartphone0

De laatste cadeautip is deze speelgoedtelefoon. Nomi kreeg hem op haar verjaardag en ze speelt er non stop mee. Daarom vond ik dat hij ook een plaatsje verdient in dit artikel.

Wat staat er op het verlanglijstje van jouw kind(eren)?

Dit artikel bevat affiliatielinkjes (wat betekent dat ik een klein deel van de opbrengst krijg als jij iets bestelt) en gesponsorde producten.

 

7 gedachten over “CADEAUTIPS VOOR SINTERKLAAS

  1. sandra schreef:

    Leuke spulletjes! Ik vind wel hoe ouder ze worden hoe moeilijker het word. Die speelgoed telefoon heeft ons zoontje ook, hij is nu vier en speelt er nog steeds mee! In ieder geval hebben beide kids nu lego op het verlanglijstje staan maar Playmobil vinden ze ook leuk.

  2. Wendy schreef:

    Houten speelgoed vind ik ook zo ontzettend leuk. En wat je zegt, dat gereedschap kan ook prima voor een meisje. En op mijn werk zijn er ook zat jongens die het grappig vinden om net als of kappertje te spelen, dus dan zijn die ‘meisjes’ spullen ook leuk voor hun. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.