Cadeautips voor vaderdag

vaderdag

Zelf vind ik het altijd ontzettend moeilijk om een cadeautje te verzinnen voor vaderdag. Niet alleen voor vaderdag trouwens, eigenlijk heb ik er altijd moeite mee om iets leuks te vinden voor een man. Vaderdag is dit jaar op 19 juni en dat duurt nog even, maar ik besloot alvast op zoek te gaan naar wat leuke cadeautjes.

posters

Foto’s doen het eigenlijk altijd goed als cadeau. Voor moederdag heb ik mijn moeder en mijn schoonmoeder een foto van Nomi gegeven, en voor vaderdag is zoiets natuurlijk ook erg leuk. Op Posters.nl kwam ik heel veel leuke foto ideeën tegen. Je kunt bijvoorbeeld gaan foto fotobehang, een foto op canvas, en zoals de naam van de site al zegt hebben ze ook heel veel leuke posters.

geurtje

Als de man in kwestie ervan houdt, is een geurtje ook een leuk cadeau. In de weken voor vaderdag zie je heel veel cadeausets, dus in iedere drogist zul je wel iets kunnen vinden.

bier

Iets waar veel mannen blij mee zullen zijn, is bier. Je kunt bijvoorbeeld een leuk bierpakketje maken met verschillende soorten bier. Niet echt een origineel cadeau, maar wel iets wat zeker gebruikt zal worden. En naar mijn mening is dat leuker dan een mega origineel cadeau wat over twee jaar nog steeds onaangeraakt in de kast staat.

boek

Voor de vader die graag leest is een boek een leuk cadeau. Een gewoon leesboek is leuk, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een boek over zijn favoriete voetbalclub, zijn favoriete muziek, et cetera.

kleding 1

De meeste mannen houden niet van winkelen en gaan alleen kleding kopen als het echt moet. Voor dit type vader is kleding als vaderdagcadeau ideaal. Vertel erbij dat je hem een middagje shoppen hebt bespaard en hij zal er vast blij mee zijn.

horloge

Een mooi horloge doet het ook vaak goed. Je hoeft natuurlijk niet meteen te gaan voor een duur exemplaar zoals op de foto, er zijn gelukkig ook heel veel mooie horloges te vinden die een stuk goedkoper zijn.

iphone

Je kunt ook gaan voor accessoires voor zijn mobiele telefoon. Een leuk hoesje, een koptelefoon, boxjes.. Er is van alles te vinden.

Wat geef ga jij kopen voor vaderdag?

Dit artikel is een samenwerking.

8 gedachten over “Cadeautips voor vaderdag

 1. Lieke schreef:

  Goed om tips te geven, ik zelf weet het echt nog niet.. Ik hoop dat ik nog iets heel erg leuks verzin, aangezien hij ook zijn best heeft gedaan voor Moederdag!

 2. Jolet schreef:

  Ik heb nog helemaal niet gedacht aan vaderdag.. Maar dat zit er natuurlijk ook weer aan te komen! Ik denk dat dat idee van een shirt of iets dergelijks kopen wel heel leuk is, dat ga ik maar even doen!

 3. Lisette schreef:

  Ik heb de oudste die net kan schrijven laten schrijven namens haar en haar zusje; love you xxx en haar een tekening van papa laten maken. Dat heb ik laten graveren in een sleutelhanger.
  Ik probeer voor verjaardag een “echt” kado en voor vaderdag wel echt iets dat met vaderschap te maken heeft. Blijft lastig dus als ik ergens in t jaar wat zie dan sla ik dat gelijk op haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.