Dagboekje 272; cakejes bakken, suikertest en verjaardag

Daar is hij weer, mijn wekelijkse dagboekje! Vorige week had ik een afspraak bij de verloskundige, we hebben cakejes gebakt, ik ging naar de prikpost voor een suikertest, we gingen naar Ikea en we vierden de verjaardag van mijn moeder. En tussendoor gingen we verder met Nomi’s nieuwe kamer, die nu bijna klaar is!

Maandag

grasmaaier speelgoed

Maandag was een heel rustig dagje. Ik was niet helemaal lekker, dus ik heb echt heel weinig gedaan. ’s Ochtends gingen Nomi en Lenn naar de peuterspeelzaal en ’s middags was Bart vrij. Hij was op zolder bezig en toen hij het gras ging maaien, wilde Lenn dat ook doen. Lenn zit op dit moment nogal in de nadoen-fase.

Dinsdag; naar de verloskundige

kneipp man

Dinsdagochtend had ik een afspraak bij de verloskundige en Nomi en Lenn gingen gezellig mee. Nomi vroeg aan de verloskundige of de baby al klaar was om uit mijn buik te komen, ze vindt het allemaal maar lang duren haha! ’s Middags kreeg ik een lekker pakketje van Kneipp, met daarin hun nieuwe mannenproducten.

Woensdag

orzo

Woensdag gingen we even naar de stad. We gingen op zoek naar een verjaardagscadeautje voor mijn moeder. Daarna gingen we naar de speelgoedwinkel om te kijken wat Nomi wil hebben voor haar verjaardag. We maakten een verlanglijstje en ik heb ook alvast wat ideeën opgedaan voor Sinterklaas. ’s Avonds aten we een gerecht van HelloFresh met orzo en courgette, wat heel erg lekker was.

Donderdag; cakejes bakken

cakejes bakken

Donderdag was ik tijdens Lenns middagslaapje met Nomi op zolder, om haar muur nog een keer roze te verven (na een mislukte poging om er glitters overheen te verven). Daarna gingen we cakejes bakken en toen dat klaar was kwam het leukste; ze mochten de cakejes versieren.

Vrijdag; suikertest

hutspot

Vrijdag moest ik naar de prikpost voor de suikertest, waar ik jullie gisteren al over vertelde. Daarna ging ik naar mijn ouders, die op Nomi en Lenn hadden gepast. ’s Avonds aten we weer iets heel lekkers; deze keer was het zoete hutspot.

Zaterdag; Ikea

ikea

Zaterdag gingen we naar peutergym, we waren even lekker buiten en ’s middags gingen we naar de Ikea. Terwijl Nomi bij Smaland aan het spelen was, gingen we met zijn drieën de winkel in en we zochten een kledingkast uit voor Nomi.

zondag; verjaardag van mijn moeder

ikea kast

Zondagochtend heeft Bart de kast in elkaar gezet en Nomi en Lenn wilden helpen (wat niet zo’n succes was). ’s Middags gingen we naar de verjaardag van mijn moeder. ’s Avonds bleven we daar eten en Lenn vond de soep heerlijk, maar wat was dat een geknoei zeg!

Een gedachte over “Dagboekje 272; cakejes bakken, suikertest en verjaardag

  1. Kirsten schreef:

    Wat een productief weekje hadden jullie zeg! Ik snap wel dat Nomi het lang vindt duren voor dat haar zusje er is. Heb ik zelf ook met ons eerste kindje. Laat maar komen! Al moet hij wel af zijn natuurlijk hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.