Dagboekje 242; carnaval, voorjaarsschoonmaak en verjaardag

carnaval

Daar is hij weer, het wekelijkse dagboekje. Vorige week begon voor Nomi met carnaval op de peuterspeelzaal. Het was even spannend of ze wel zou kunnen gaan, want het weekend ervoor was ze ziek. Maar gelukkig was ze maandagochtend weer beter en kon ik een klein heksje brengen naar een klas vol met prinsessen haha. Terwijl zij lekker feest vierde, deed ik met Lenn even boodschappen.

Maandag; carnaval op de peuterspeelzaal

carnaval peuterspeelzaal

Terwijl ik thuis was, zag ik in de ouderapp foto’s voorbij komen van alle feestende peuters. Aan het einde van de ochtend werden ze ook nog geschminkt, en Nomi heeft echt een top ochtend gehad!

Dinsdag; naar het consultatiebureau

bankje

Dinsdagochtend had ik een afspraak voor Nomi op het consultatiebureau. Ik schreef er al een stukje over, en alles was eigenlijk gewoon goed. ’s Avonds ging ik even sporten.

Woensdag; bloggerdeblog

Terwijl Nomi woensdag bij haar oma was, was Lenn duidelijk toe aan een rustig dagje. Hij was lekker zelf aan het spelen en hij wilde graag ‘Tetete kijken’, oftewel naar de Teletubbies kijken. En daardoor had ik wat tijd om te bloggen.

Donderdag; toch weer ziek

ziek

Donderdagochtend, voordat ik Nomi naar de peuterspeelzaal bracht, was er nog niks aan de hand. Toen ik haar ophaalde zei ze dat ze heel moe was, en ze deed een middagslaapje. Toen ze wakker werd had ze opeens 39 graden koorts en wilde ze alleen maar op de bank liggen.

mist.

Doordat Nomi niet lekker was had ik nog geen boodschappen gedaan, dus dat deed ik ’s avonds maar even. Heerlijk rustig! En daarna plofte ik lekker op de bank.

Vrijdag; voorjaarsschoonmaak

voorjaarsschoonmaak

Vrijdagochtend begon ik met opruimen en schoonmaken. Ik besloot eens te kijken wat er allemaal onder de bank lag, en dat was niet niks… Nomi en Lenn hebben goed geholpen, en daarom hadden ze daarna wel een croissantje verdiend.

kiekeboe

Terwijl Lenn ’s middags sliep, keek Nomi even naar ‘Een huis vol’. Dat is één van haar lievelingsprogramma’s op dit moment. En toen Lenn uit bed was gingen we even naar de kringloop. Ik liep nog in mijn schoonmaak outfit (een joggingbroek en een oud shirt, niet de meest trendy kleding haha) en daar kwam ik in de winkel pas achter. Moederbrein, ofzo.

Zaterdag; peutergym en barts verjaardag

peutergym

Zaterdagochtend ging ik weer met Nomi naar de peutergym. Vorige week vond ze het zo spannend dat ze bijna niks wilde doen, maar deze keer deed ze leuk mee. Toen we thuis waren riep ze me omdat ze ‘heel veel bloed’ had. Dit was alles…

verjaardag

’s Avonds vierden we Barts verjaardag met onze familie. Gewoon met een klein clubje, maar dat was hartstikke gezellig!

Zondag

oma

En zondag gingen we naar mijn ouders, waar Lenn met een pop speelde die vroeger van mij was. Nomi wilde vooral heel graag muziek maken, waar ik na een tijdje wel genoeg van had haha.

Hoe was jouw week?

7 gedachten over “Dagboekje 242; carnaval, voorjaarsschoonmaak en verjaardag

  1. Laura / fitfunfab.nl schreef:

    Gelukkig is Nomi niet heel lang ziek geweest! Het is ook echt het seizoen he… echt iedereen is ziek. Dat de lente maar snel mag beginnen! Verder hele gezellig week zo te lezen! Leuk he dat ze ook spelen met speelgoed dat vroeger van jou is geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.