De leukste carnavalskleding voor kinderen

feestkleding365

Ik moet toegeven dat ik nog nooit carnaval heb gevierd. Ik had er nooit zoveel mee. Maar nu Nomi op de peuterspeelzaal carnaval gaat vieren, ben ik enthousiast op zoek gegaan naar leuke carnavalsoutfits voor kinderen. En wat hebben ze leuke dingen zeg! Vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien.

carnavalskleding kinderen

Ik kwam de site Feestkleding365.nl tegen en wat hebben ze daar veel leuke verkleedkleding! Nomi past met haar maatje 92 waarschijnlijk nog net in de babyoutfits, en daar begon ik met kijken. Ik kwam dit Sneeuwwitje pakje tegen, een heksenjurk en een roodkapje outfit. Nomi vindt vooral de heksenjurk erg mooi. Leuk voor carnaval, en ook leuk om gewoon in de spelen.

carnavalskleding baby

Ook voor jongens hebben ze erg schattige dingen in kleine maatjes. Dit giraffenpakje kan natuurlijk ook voor meisjes, maar ik zou hem voor Lenn wel heel lief vinden. Ook het boevenpakje en het drakenpakje horen absoluut bij mijn favorieten!

carnavalskleding meisjes

Voor grotere meisjes heb je echt ontzettend veel keuze, op dit moment staan er maar liefst 2240 items op! En ze hebben ook wat outfits die ik nog niet eerder had gezien. Ik kwam bijvoorbeeld deze Grease outfit tegen, een hippie jurk en natuurlijk hebben ze ook heel veel keuze qua prinsessenjurken.

carnavalskleding jongens

Voor jongens staan er in totaal 1800 outfits op, waaronder dit super hero pak, een indianenpak en een drakencape. Allemaal hartstikke stoer en heel erg geschikt voor carnaval of een verkleedpartijtje!

Ik had geen idee dat er zoveel keuze was qua carnavalskleding voor kinderen en het zal dus geen probleem zijn om iets leuks te vinden. Ik ga er binnenkort nog even samen met Nomi voor zitten, want ze heeft nogal een eigen mening als het gaat om wat ze wel een niet aan wil. Maar we vinden vast wel iets!

Gaan jullie kinderen carnaval vieren? En hebben jullie al een outfit?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

4 gedachten over “De leukste carnavalskleding voor kinderen

  1. Priscilla schreef:

    Ik heb voor ieder schooljaar tot dusver een carnavals outfit in de kast liggen voor Casper maar hij houdt totaal niet van verkleden dus moest ik hem ieder jaar weer dwingen om zich te verkleden haha Ik vind het wel jammer want ik ben zelf gek op verkleden en schminken. Hopelijk gaat Calista het wel leuk vinden!
    Ik vind dat draken pak trouwens geweldig!
    Priscilla onlangs geplaatst…Dag mooie buikMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.