Catrice Marilyn & Me

Toen ik deze nagellak van Catrice zag, kon ik hem echt niet laten liggen. Het is een hele mooie, donkerrode kleur met een hele mooie glans.

Het kwastje van deze nagellak vind ik erg fijn. Ook de structuur van de nagellak is erg goed, niet te dik en niet te dun. Hierdoor is de nagellak makkelijk aan te brengen. Na één laag heb je al een mooie kleur op je nagels, na twee lagen is de kleur nog mooier. Ik heb het idee dat deze nagellak sneller droogt dan andere lakjes van Catrice. Mijn ervaring met andere nagellakjes van Catrice is dat het erg lang duurt voordat het droog is, maar viel deze keer erg mee.

Cijfer: 8,5

20 gedachten over “Catrice Marilyn & Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.