DAGBOEKJE #102; MOOI WEER, WERKEN EN VEEL FOTO’S MAKEN

Gisteren kwam ik er niet aan toe om een dagboekje online te zetten, maar vandaag is hij er alsnog. Ik heb een leuke week gehad, waarin ik veel foto’s maakte. Het begint echt lente te worden en ik vind het heerlijk! Ik was veel buiten en bij mijn ouders aten we dit heerlijke toetje. Wil je weten wat ik verder deed? Klik dan verder.

Vorige week maandag, tweede paasdag, liepen we even de stad in. Het was ontzettend druk en daar moet Nomi nog wel een beetje aan wennen. Ik kocht een zonnebril voor haar, maar die was toch een beetje groot. Ach, volgend jaar past hij vast wel.

Ook in de tuin is lente. ’s Avonds is Nomi regelmatig helemaal overstuur (het schijnt dat ze dan haar dag verwerkt) en het enige wat dan helpt, is knuffelen. Dus ’s avonds lag ik vaak met haar op de bank.

Woensdag werkte ik en ’s avonds aten we bij mijn schoonouders. Daarna liep ik met Nomi naar huis. 

Donderdag was het best warm, en ik wist niet goed wat ik Nomi aan moest doen. Uiteindelijk koos ik voor dit t-shirtje, met een vestje er overheen. 

Ik bestelde een heel leuk broekje en die kreeg ik vorige week binnen. Via deze Facebookpagina kun je dit soort leuke broekjes bestellen. ’s Avonds maakte ik een pastasalade.

Ik volg op dit moment even geen serie, dus ben ik begonnen aan de vijf afleveringen van Pretty Little Liars waar clues in schijnen te zitten. Ik keek Drop Dead Diva, maar ik heb alle zes seizoenen gezien, dus ik ben weer op zoek naar een nieuwe serie. Tips zijn welkom! Zaterdag gingen we even naar Hengelo en Nomi vond het erg leuk in de H&M. 

’s Avonds zaten we op de bank, en Bart en Nomi keken tv. Nomi vindt televisies erg interessant! Zondag vierde mijn schoonvader zijn verjaardag en ’s avonds aten we bij mijn ouders. 

En mijn vader maakte een aantal hele mooie foto’s van Nomi. 
Hoe was jouw week?
Gerelateerde artikelen:

9 gedachten over “DAGBOEKJE #102; MOOI WEER, WERKEN EN VEEL FOTO’S MAKEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.