DAGBOEKJE #108; KRAAMVISITE, SPRONGETJE EN EEN VERDWAALDE KAT

kraamvisite
Het lukt me de laatste tijd best goed om iedere maandag een dagboekje online te zetten en ook deze week heb ik er weer een voor jullie. De 108ste alweer, als ik er over nadenk zijn dat best heel veel dagboekjes en nog veel meer foto’s. Deze week stond vooral in het teken van Nomi’s zes maanden sprongetje, maar daarnaast deden we ook wat leuke dingen.

 
Maandag kwam een oud klasgenootje langs om bij te kletsen en Nomi te zien. Nomi kreeg een boek van haar en ’s middags hebben we die meteen gelezen. Het boek viel erg goed in de smaak. Nomi heeft trouwens iets nieuws bedacht, in plaats van slapen draait ze zich om in bed. Ik vroeg me al af waarom ze telkens nog moe was als ik haar uit bed haalde, maar vaak slaapt ze dus niet.

 

Woensdag werkte ik, en ’s avonds zaten Bart en ik met zijn tweetjes op de bank. Nomi lag te slapen (ze slaapt opeens heel goed ’s avonds (even afkloppen!)).

 

En soms wil ze alleen maar bij me liggen. Ze zit middenin de zes maanden sprong en daardoor is ze niet echt te genieten. Als ze dan eenmaal bij me ligt en stil is, zijn dat wel hele fijne momentjes. Zaterdag gingen we even naar Hengelo, ik had niks meer om aan te doen en ik had ook wat spulletjes nodig voor Nomi. Eigenlijk kwamen we voor basics, maar alles wat ik leuk vond, was er niet in haar maat.

 

Ik was er helemaal aan gewend dat Nomi beneden was totdat wij naar bed gingen, dus ik moet er best even aan wennen dat ze nu tussen 8 en 9 naar bed gaat. Daardoor verveelde ik me en postte ik deze foto op Instagram. Gisteren vroeg Tamara me op Instagram wat ik aanhad, en ik maakte deze foto bij mijn ouders.

 

Gisteren kwam deze kat aanlopen en het schijnt dat hij al een tijdje rond de camping van mijn ouders loopt. Hij heeft een halsbandje om en is heel aanhankelijk, dus hij moet wel van iemand zijn. Ik zette al een foto op Facebook en Instagram, maar we hebben zijn baasje nog niet gevonden.
Wat zouden jullie doen met een verdwaalde kat?
Gerelateerde artikelen:

8 gedachten over “DAGBOEKJE #108; KRAAMVISITE, SPRONGETJE EN EEN VERDWAALDE KAT

 1. Sanne L schreef:

  leuke foto's van nomi. Leuke foto van jullie tweetjes en die outfit staat je goed.
  ik zou de kat naar het asiel brengen, daar kunnen ze kijken of de kat gechipt is. Hopelijk vinden ze snel zijn baasjes.

 2. Nicky schreef:

  In België hebben sommige katten een chip, dat kan je laten checken door politie/dierenarts. Ik weet dat mijn broer ooit een kitten gevonden had. Hij vroeg de politie wat ermee te doen: "als je er echt vanaf wilt, dan moet je ze ergens in het veld droppen". Wat een antwoord! Na een bezoek aan de dierenarts, bleek dat ze niet gechipt was, en ook de dierenarts had geen idee wat ermee te doen. En dus is het kitten intussen een flinke kat, die het huisdier van mijn broer geworden is. Er heeft nooit iemand gevraagd of iemand een kitten zoals dit gezien had, dus allicht was ze expres gedropt.. Zonde!

 3. Nesrin schreef:

  Fijn dat Nomi 's avonds op bed ligt, dit is ook even wennen voor jou. Herkenbaar punt 😉

  Leuke foto's! Enne betreft de kat, tsja… Misschien de dierenambulance bellen? Misschien hebben zij een lijst met vermiste katten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.