DAGBOEKJE #119; TANDJES, AUTOSTOELTJE EN OUDERS VAN NU

De laatste tijd was Nomi wat meer aan het huilen dan anders. Vooral ’s avonds wilde ze niet slapen en waarschijnlijk kwam dat door een doorkomend tandje. Inmiddels is er een door en even ging het wat beter, maar vannacht werd ze weer huilend wakker en ik mocht niet in haar mond voelen. Ik denk dus dat de tweede er ook aankomt. Verder gingen we deze week op zoek naar een autostoeltje en we stonden in de Ouders van Nu.

Natuurlijk maakte ik even een foto met de baby moment card toen haar tandje erdoor was. Bart droeg Nomi voor het eerst met de Tula en ik vind het zo leuk staan!

Woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder en daardoor had ik tijd om heerlijk in de zon te liggen. ’s Avonds haalde Bart haar op en zaten we nog even lekker buiten.

Nomi heeft inmiddels het tijgeren ontdekt, maar ze gaat achteruit. Ze vindt het wel erg leuk om te doen en als ze haar best doet, lukt het haar nu ook om een klein stukje vooruit te gaan. Dit weekend gingen we op zoek naar een autostoeltje, maar we zijn er nog niet helemaal uit wat we willen.

We kochten dus geen autostoeltje, maar wel een xylofoon voor Nomi. Ze vindt het helemaal geweldig. En jullie hadden het misschien al gezien, maar we staan in de Ouders van Nu van deze maand! Ik ga er binnenkort een artikeltje over schrijven.
Hoe was jouw week? En wat voor autostoeltje heb jij voor je kind?

11 gedachten over “DAGBOEKJE #119; TANDJES, AUTOSTOELTJE EN OUDERS VAN NU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.