Dagboekje #147; kiesjes, open dag en cadeautjes

1

Het was weer zo’n week waarin we eigenlijk weinig deden, maar aan het einde van de dag had ik telkens het gevoel dat ik de hele dag druk was geweest. Eén van de oorzaken was het feit dat Nomi kiesjes krijgt en ze was niet echt te genieten. Afleiding hielp het beste, dus ik was best druk met haar.

2

Aan het begin van de week viel het allemaal nog wel mee. Tijdens Nomi’s middagslaapje keek ik Nashville en wat is dat verslavend zeg!

3

Woensdag gingen Nomi en ik naar de open dagen van twee peuterspeelzalen en twee basisscholen. Erg leuk om te zien en ik denk dat ik mijn keuze wel heb gemaakt. ’s Middags kwam mijn moeder even langs en ze had een cadeautje meegenomen voor mijn buikbaby!

4

En we kregen nog meer cadeautjes deze week. Dit Nijntje pakket wonnen we op Mamaliefde.nl en ik kreeg een heel leuk Valentijnscadeau van Lief Lifestyle 🙂

5

Nomi en ik gingen regelmatig even naar de stad en hoewel ze niet zo heel blij kijkt, lijkt ze dan echt minder last te hebben van haar kiezen. Donderdag was ik 18 weken zwanger en ik maakte een buikfoto. Ik kreeg de vraag of ik mijn shirt binnenstebuiten aanhad, maar dat is niet zo haha. Het hoort zo en het shirtje is doorschijnend, waardoor je het kaartje ziet. En die moet ik er dus maar eens uitknippen 😉

6

Ik mocht een bestelling plaatsen op Bellyfashion.nl en hoewel ik me had voorgenomen om alleen positiekleding te bestellen, kon ik het shirtje links niet weerstaan. Zaterdag gingen we even naar Enschede en daar kocht ik onder andere het rechter shirtje voor Nomi.

7

Zaterdagavond kwam mijn zusje Wie Is De Mol kijken (en ze wilde niet op de foto) en zondagochtend gingen we zwemmen (en ook Nomi had geen zin in een foto). Dit is het laatste weekend dat we (of nou ja Bart, want ik kan en mag toch niet veel doen) nog niet met ons nieuwe huis bezig zijn, dus we besloten wat leuke dingen te doen.

8

Zondagmiddag gingen we even naar de Praxis om behang te halen, maar ik kon nog steeds niet kezen. Ik wilde eigenlijk de roze kleur op 1 muur in Nomi’s kamer doen en de rechter kleur op 1 muur in de babykamer, maar nu twijfel ik. Misschien is die blauw/groene kleur ook wel heel leuk voor op Nomi’s kamer.. Het is wat zachter enzo, en roze accessoires staan er volgens mij wel heel leuk bij. Dus ik twijfel nog steeds. Het sneeuwde hier trouwens de hele dag, en aan het einde van de middag bleef het liggen. Dat zorgde voor een mooi plaatje in onze tuin 🙂

Hoe was jouw week? En heeft het bij jou gisteren ook gesneeuwd?

7 gedachten over “Dagboekje #147; kiesjes, open dag en cadeautjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.