Dagboekje #152; kiesjes, huilen en shoppen

1

Nomi krijgt op dit moment vier kiezen (twee zijn er voor de helft door, de andere twee proberen er nu door te komen) en daardoor is het hier in huis niet bepaald gezellig. Haar vier boventanden kwamen er zonder pijn door, maar nu is het echt drama. Ze huilt ontzettend veel en afleiding was eigenlijk het enige wat nog een beetje hielp.

2

Maandag gingen we samen naar Enschede. Even vond ze het leuk, maar daarna niet meer. Een verslagje van die ochtend kun je hier lezen.

3

Dinsdag vergat ik bijna mijn afspraak bij de verloskundige, maar ik dacht er toch nog op tijd aan. Met de baby is gelukkig alles goed, alleen mijn bloeddruk is te laag. ’s Middags gingen Nomi en ik even naar de speeltuin, zij ging op haar driewieler.

4

Woensdag keek ik (natuurlijk) Pretty Little Liars en ’s middags ging ik even met Nomi de stad in. Ik wilde dit petje voor ons zoontje kopen, maar Nomi vond hem heel mooi en daarom haalde ik hem voor haar ook.

5

Donderdag was het echt drama qua huilen en ik dacht, misschien wordt het beter als we even ergens naartoe gaan. We gingen naar Babypark, maar dat hielp voor geen meter.

6

Vrijdag huilde Nomi ook zo ongeveer de hele dag, maar toen ik een stuk met haar ging wandelen was ze stil. Ik kreeg van Bart een foto van de lamp op de babykamer in ons nieuwe huis, en zo begint het toch een beetje op een babykamer te lijken.

7

Vrijdagavond gingen we even naar Ikea en daar aten we. Nomi at een paar gehaktballetjes en patat en dat vond ze heel lekker. Zaterdagochtend gingen we naar een indoor speeltuin en daar was Nomi hartstikke vrolijk. Ze speelde leuk met andere kindjes, echt leuk om te zien.

8

Zaterdagmiddag ging ik even in mijn eentje naar Hengelo. Bart was thuis met Nomi en terwijl ze de hele week slecht sliep, sliep ze toen opeens drie uur achter elkaar. Zondag gingen we even naar de woonboulevard en afleiding werkte voor Nomi best goed. Ze had nog steeds wel pijn, maar ze zat wel lekker om zich heen te kijken.

13 gedachten over “Dagboekje #152; kiesjes, huilen en shoppen

 1. Leonie schreef:

  Ah zo sneu voor dr dat t zo’n pijn doet in dat mondje!
  Gelukkig heb je haar een beetje kunnen afleiden.
  Die lamp hebben wij ook gezien, zo leuk. Mijn vriend twijfelde nog.. Haha, dus nog even laten liggen.:)

 2. Wilma schreef:

  Wat zielig dat ze zoveel pijn heeft door haar tandjes, hopelijk komen ze gauw door. Yarah sliep ook een aantal nachten niet goed en ik had geen idee aar dat door kwam. Zag ik gisteren ook twee nieuwe kiesjes aankomen.. Leuk al die kleertjes 🙂

 3. Jessica schreef:

  Ach arme Nomi. Het is ook niet fijn als de tandjes doorkomen. Zielig dat ze er zo ontzettend veel last van heeft. Leuke lamp heeft de babykamer! Lukt het allemaal goed met verbouwen?

 4. MetMirjam schreef:

  Aach, zo sneu altijd hè als ze zo’n last van de tandjes en kiesjes hebben. Je wilt van alles voor ze doen, maar ze moeten toch doorkomen.. Hopelijk gebeurt dat snel!

 5. jodi - liefthuis schreef:

  Vermoeiend, maar ook zo zielig zo’n huilend meisje. Lastig he dat je dan niet goed weet wat te doen. Lekker wandelen helpt vaak, in draagzak ook. Lekker wezen winkelen, het wordt hoog tijd dat ik ook weer ga winkelen, voor mezelf en onze kleine spruit.

 6. Nicky schreef:

  Oh, wat jammer dat ze er nu zo veel last van heeft! Helaas kan ik ervan meespreken, van die vervelende pijn.. En ik kan erover klagen, maar zij nog niet echt. En ‘verwennen’ door allerlei pepmiddeltjes wil je ook niet doen natuurlijk; want van zodra die uitgewerkt zijn doet ze weer lastig.
  Ik wens jullie een meer aangename week toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.