Dagboekje #152; kiesjes, huilen en shoppen

1

Nomi krijgt op dit moment vier kiezen (twee zijn er voor de helft door, de andere twee proberen er nu door te komen) en daardoor is het hier in huis niet bepaald gezellig. Haar vier boventanden kwamen er zonder pijn door, maar nu is het echt drama. Ze huilt ontzettend veel en afleiding was eigenlijk het enige wat nog een beetje hielp.

2

Maandag gingen we samen naar Enschede. Even vond ze het leuk, maar daarna niet meer. Een verslagje van die ochtend kun je hier lezen.

3

Dinsdag vergat ik bijna mijn afspraak bij de verloskundige, maar ik dacht er toch nog op tijd aan. Met de baby is gelukkig alles goed, alleen mijn bloeddruk is te laag. ’s Middags gingen Nomi en ik even naar de speeltuin, zij ging op haar driewieler.

4

Woensdag keek ik (natuurlijk) Pretty Little Liars en ’s middags ging ik even met Nomi de stad in. Ik wilde dit petje voor ons zoontje kopen, maar Nomi vond hem heel mooi en daarom haalde ik hem voor haar ook.

5

Donderdag was het echt drama qua huilen en ik dacht, misschien wordt het beter als we even ergens naartoe gaan. We gingen naar Babypark, maar dat hielp voor geen meter.

6

Vrijdag huilde Nomi ook zo ongeveer de hele dag, maar toen ik een stuk met haar ging wandelen was ze stil. Ik kreeg van Bart een foto van de lamp op de babykamer in ons nieuwe huis, en zo begint het toch een beetje op een babykamer te lijken.

7

Vrijdagavond gingen we even naar Ikea en daar aten we. Nomi at een paar gehaktballetjes en patat en dat vond ze heel lekker. Zaterdagochtend gingen we naar een indoor speeltuin en daar was Nomi hartstikke vrolijk. Ze speelde leuk met andere kindjes, echt leuk om te zien.

8

Zaterdagmiddag ging ik even in mijn eentje naar Hengelo. Bart was thuis met Nomi en terwijl ze de hele week slecht sliep, sliep ze toen opeens drie uur achter elkaar. Zondag gingen we even naar de woonboulevard en afleiding werkte voor Nomi best goed. Ze had nog steeds wel pijn, maar ze zat wel lekker om zich heen te kijken.

13 gedachten over “Dagboekje #152; kiesjes, huilen en shoppen

  1. Nicky schreef:

    Oh, wat jammer dat ze er nu zo veel last van heeft! Helaas kan ik ervan meespreken, van die vervelende pijn.. En ik kan erover klagen, maar zij nog niet echt. En ‘verwennen’ door allerlei pepmiddeltjes wil je ook niet doen natuurlijk; want van zodra die uitgewerkt zijn doet ze weer lastig.
    Ik wens jullie een meer aangename week toe!
    Nicky onlangs geplaatst…Bloggerswap lente 2016: wishlistMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.