Dagboekje #156; trouwdag, keukentje en pannenkoeken

1

Voor mijn gevoel is het zondag, maar het is toch echt maandag en daarom heb ik weer een dagboekje voor jullie. Afgelopen week genoten we nog een paar dagen van het mooie weer, Bart en ik waren 2 jaar getrouwd, we haalden een Ikea keukentje, we gingen even shoppen en we aten pannenkoeken.

2

Maandagochtend kwam mijn moeder even langs en ze nam een cadeautje mee voor onze trouwdag. De rest van de dag waren we veel buiten en Nomi speelde lekker in de zandbak.

3

’s Avonds kwamen mijn schoonouders langs, ook weer met een leuk cadeautje. Ik wandelde met Nomi even naar de supermarkt en ik moet zeggen dat ik het toch gezelliger vond toen het zitje van de kinderwagen de andere kant op stond. Maar Nomi denkt daar anders over.

4

Ik zette mijn vlog van maandag in elkaar daarna keek ik lekker op de bank een serie terwijl Nomi lag te slapen. Ik ben een tijdje begonnen aan ‘The Fosters’, een hele leuke serie.

5

Zo gauw Nomi wakker is, is het ‘buite buite!’, dus we gingen weer naar buiten.

6

Donderdag was ik 31 weken zwanger en ik moest even naar de verloskundige om bloed te prikken, want ik ben rhesus C negatief. Nomi vindt de selfie stand van mijn telefoon heel leuk en we maakten wat foto’s.

7

Soms lijkt het wel alsof de peuterpuberteit al is begonnen. Nomi wil nu bijvoorbeeld niet meer blijven zitten in de kinderstoel. Ik begon aan Nomi’s speelhoekje, zodat ze haar speelgoed een beetje op één plek heeft.

8

Zaterdagochtend kroop Nomi door de kamer en opeens viel ze tegen de kinderstoel aan. Gevolg; tand door haar lip en een hele mond vol bloed. Heel zielig, maar het was al vrij snel weer goed. Toen ik een filmpje over katten opzette kon ze gelukkig weer lachen (dat werkt hier altijd, alles wat met katten te maken heeft vindt ze leuk). ’s Middags gingen we even shoppen in Enschede. Voor mezelf haalde ik en voedingspyjama en een voedingsshirtje en voor Nomi haalde ik kwijlslabbetjes, rompers en een korte broek.

9

’s Avonds haalde Bart een Ikea keukentje op die op Marktplaats stond. Gisteren heeft Nomi er al heel veel mee gespeeld, het valt echt goed in de smaak. Toen Nomi gisteren sliep besloot ik eens te kijken wat ik nog nodig heb voor de baby, zodat ik binnenkort de laatste dingetjes kan halen.

10

Gistermiddag gingen we naar mijn ouders en ’s avonds bakte mijn tante pannenkoeken. Die op de foto was voor Nomi, en hij ging bijna helemaal op.

6 gedachten over “Dagboekje #156; trouwdag, keukentje en pannenkoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.