Dagboekje #196; 2 tandjes, opruimen en Bart jarig

tandjes

Vorige week maandag kwam Lenns eerste tandje door. De dagen daarvoor had hij er een beetje last van, en maandag was hij meteen een stuk vrolijker. Een paar dagen later was hij weer een beetje jengelig, en zondag zag ik zijn tweede tandje. Nomi knutselde op de peuterspeelzaal dingetjes voor Valentijnsdag en Bart en ik kregen allebei een kaartje van haar.

kinderboerderij

Dinsdag was het mooi weer en we gingen naar de kinderboerderij. Ondanks dat Nomi de meeste dieren een beetje eng vindt, vindt ze het daar hartstikke leuk. En Lenn vond het allemaal ook erg interessant.

knuffelen

’s Middags wilde Nomi niet slapen, met als gevolg dat ze aan het einde van de middag moe was. Ze wilde haar knuffel en haar speen en ze zei dat ze bij me ging liggen om te knuffelen en te slapen. Een paar minuten later riep ze ‘al wakker!’ en ze ging weer spelen. ’s Avonds na het douchen wilde Lenn ook nog graag even knuffelen na het voeden.

kinderwagen

Woensdag ging Nomi naar haar oma en Lenn en we deden samen lopen boodschappen, want het was hartstikke lekker weer. Nomi’s nieuwe zonnebril kwam binnen en die moest meteen op toen ze thuis was.. En toen wilde ze haar speen ook in, volgens haar stond dat erg mooi..

peuterspeelzaal

Donderdag haalden we Nomi op van de peuterspeelzaal en ze wilde perse haar Mickey Mouse vest aan in plaats van haar jas. Dat was natuurlijk te koud, en als compromis mocht ze het vest over haar jas aan.

knutselen papa

Toen we thuis kwamen gingen we lunchen, vervolgens gingen Nomi en Lenn naar bed en ’s middags hebben we geknutseld. Bart was zondag jarig en we moesten natuurlijk iets leuks voor hem maken.

tweedehands

Vrijdag zocht ik Nomi’s kast uit en ik zette wat dingetjes te koop via Instagram, op het account MadebyMalouverkoopt. Ondertussen waren Nomi en Lenn aan het spelen en Lenn tijgerde de verkeerde kant op, waardoor hij vast zat onder het bed.

bananenpannenkoek

Zaterdag maakte ik voor het eerst bananenpannenkoekjes en dat viel erg goed in de smaak bij Nomi en Lenn.

banaan

Zaterdagmiddag ging Bart even fietsen met Nomi en ondertussen knuffelde ik even met Lenn, die last had van zijn tweede tandje. Zondag wilde Nomi eerst geen banaan, totdat ik zei dat Lenn wel een banaan ging eten. Toen wilde ze opeens ook.. ’s Middags vierden we Barts verjaardag, en toen vergat ik foto’s te maken.

3 gedachten over “Dagboekje #196; 2 tandjes, opruimen en Bart jarig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.