Dagboekje #199; ziek en lente

Afgelopen week was ik ziek, en dat maakte het natuurlijk geen super week. Gelukkig knapte ik na een paar dagen weer op en konden we genieten van het lekkere weer.

Maandag matchte ik (per ongeluk) met Lenn en dat moest natuurlijk op de foto. Aan het einde van de ochtend liepen we naar de peuterspeelzaal om Nomi op te halen, en Lenn vermaakte zich prima in de kinderwagen.

Terwijl Nomi lag te slapen, keken Lenn en ik heb Carrédebat terug. ’s Avonds ging ik met Nomi even boodschappen, want madam wil telkens graag naar de Lidl toe haha!

ziek lente

Dinsdag was ik al niet zo lekker, maar ik besloot toch even naar buiten te gaan. Dat had ik beter niet kunnen doen, want daarna voelde ik me een stuk slechter. Woensdag was had ik koorts en heb ik zo ongeveer de hele dag op de bank gelegen.

Donderdag ging het iets beter en toevallig was Bart ’s ochtends vrij. We brachten Nomi samen naar de peuterspeelzaal en daar liet Nomi me zien dat alle kindje waren opgemeten, en wat is Nomi klein haha! Lenn ontdekte de spiegel op een speeldingetje in de box en daar heeft hij zich een hele tijd mee vermaakt.

Vrijdagochtend voelde ik me echt weer beter, maar we deden het nog een rustig aan. Nomi wilde haar pop in de draagzak doen en haar pop kreeg heel veel kusjes. ’s Middags gingen we een stukje wandelen (ook toen moest de pop weer mee) en aan de bloemetjes te zien is de lente begonnen!

Zaterdag at Lenn voor het eerst een broodkorstje met appelstroop (die hij van Nomi kreeg). ’s Middags gingen we naar de verjaardag van mijn tante, wat erg gezellig was.

Zondag fietste ik voor het eerst een klein stukje met Lenn (ik moest even uitproberen of ik het nog wel kon haha). ’s Middags matchte ik Nomi en Lenn en ik vond het resultaat erg grappig. We gingen nog even naar onze stacaravan omdat Bart wat dingetjes op wilde meten en daarna aten we bij mijn ouders.

 

4 gedachten over “Dagboekje #199; ziek en lente

  1. Sylvia schreef:

    Toch al met al een heerlijke weken gehad?. Nu ben ik wel heel benieuwd hoe groot Nomi is. Mijn dochtertje is ook helemaal gek van de lidl vooral omdat ze daar van die heerlijk kaasbroodje hebben..

  2. Lilian schreef:

    Gelukkig ben je alweer opgeknapt! Bij ons komen in de tuin de bloemetjes ookal omhoog. Hoewel dat er niet uit ziet tussen de rest van de tuin. Moet nodig gedaan worden! Wat een leuke en schattige foto met allebei dezelfde petjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.