Dagboekje #208; trouwdag, nachtbrakertje en Moederdag

week

Afgelopen week was het heerlijk weer, en we waren veel buiten. We hebben even gewinkeld, we vierden onze derde trouwdag, Lenn was nogal een nachtbrakertje en het was Moederdag.

Op maandagochtend gaat Nomi naar de peuterspeelzaal. Toen ik met Lenn weer thuis was, ging Lenn even slapen en ik keek Pretty Little Liars.

’s Middags maakte Lenn kennis met een mandarijntje en dat viel goed in de smaak. Daarna gingen we even de stad in, waar Nomi kleding voor haar en Lenn uitzocht.

Dinsdag begon Lenn last te krijgen van tandjes en hij zat echt overal op te kauwen, onder andere op de tafel. Mijn nieuwe schoenen kwamen binnen en Nomi wilde ze passen. ‘Past wel mama’, zei ze haha!

Ook was het dinsdag onze trouwdag en daarom kwamen mijn schoonouders en mijn moeder even langs. Van tevoren wilde ik het huis een beetje fatsoeneren en als ik stofzuig klimt Lenn telkens op de stofzuiger.

Woensdag kwam ik erachter dat ik het plantje dat we van mijn schoonouders kregen toch beter iets hoger kan zetten. Lenn is ontzettend aan het ontdekken, dus niks is meer veilig.

Nomi was bij mijn schoonmoeder en ik kreeg deze foto gestuurd. Aan het einde van de middag haalde ik Nomi weer op, en daarna gingen we Bart ophalen van zijn werk.

Lenn is volledig uit zijn ritme en ’s avonds laat was hij nog klaarwakker. Hij wordt ’s nachts ook regelmatig wakker, maar gelukkig gaat hij dan meestal vrij snel weer slapen.

Donderdag ging Nomi weer naar de peuterspeelzaal en nadat we haar ophaalden gingen we even naar het consultatiebureau om Lenn te wegen. Hij bleek goed gegroeid te zijn, hij was 300 gram zwaarder dan de week ervoor. Hij gaat dus weer de goede kant op. Daarna aten we een koekje op een bankje in de stad.

’s Middags gingen we weer lekker naar buiten. We deden boodschappen, we wandelden een stukje en daarna gingen we naar de speeltuin.

Vrijdag was Nomi aan het knutselen en ze liet me zien dat ze een ding had gemaakt om oorbellen mee te schieten. Daarmee moest ik gaatjes bij haar schieten en vervolgens kregen alle knuffels ook oorbellen. ’s Avonds zat ik voor het eerst in lange tijd weer op de fiets, want we hadden een meidenavondje.

Zaterdagochtend at ik een heerlijk ontbijtje en daarna gingen we naar mijn schoonouders, waar Nomi met haar opa ging voetballen.

’s Middags ging ik even met haar winkelen, en op de terugweg viel ze in slaap. Dat krijg je als je geen middagdutje wil doen haha. ’s Avonds was Lenn heerlijk aan het eten en smeren.

Zondag kreeg ik een heel lief moederdagcadeautje van Nomi. Aan het einde van de ochtend gingen wen naar mijn ouders. Lenn vond de hond heel interessant. Ze hebben een hele tijd naar elkaar staan (en liggen) kijken.

’s Middags gingen we op de fiets naar mijn schoonouders, waar we gezellig hebben gebarbecued.

Hoe was jou week? En wat heb je met Moederdag gedaan?

3 gedachten over “Dagboekje #208; trouwdag, nachtbrakertje en Moederdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.