Dagboekje #216; shoppen!

Afgelopen week hebben we flink wat (in de sale) geshopt. We kochten zo ongeveer de Action leeg, Nomi’s voetjes waren gegroeid en daarom had ze nieuwe sandaaltjes nodig, en we vonden hele schattige exemplaren. Verder was het eigenlijk een vrij standaard weekje, waarin ik flink wat foto’s maakte.

shoppen

Maandag dacht ik dat we nog wel even naar de stad konden zonder nat te worden, want volgens buienradar zou het nog anderhalf uur droog blijven. Nou.. Dat bleek niet zo te zijn. Toen we bij de Action waren begon het heel hard te regenen en te onweren, dus daar bleven we even schuilen. Wel zijn we goed geslaagd, wat we kochten zie je in dit shoplogje.

’s Avonds maakte ik buiten even wat foto’s voor mijn blog, en toen zag ik een hommel op één van de zonnebloemen zitten. Dat moest natuurlijk ook even op de foto. Daarna haalde ik wat sokken op voor Stichting Babyspullen, en die zocht ik daarna even uit.

Toen we dinsdagochtend met de kinderwagen boodschappen gingen doen, was Nomi boos omdat ze niet nóg een koekje mocht. Ze wilde me niet meer zien, en daarom zette ze haar hoedje over haar hoofd. Lenn smeerde de hele kinderwagen onder met zijn koekje en hij vond het erg grappig.

’s Middags gingen we even naar de stad, waar Nomi een sjaal uitzocht. Na het eten fietsen we even naar mijn schoonouders die net terug waren van vakantie.

Woensdag was Nomi overdag bij mijn schoonouders, en ’s middags gingen ze naar een indoor speeltuin. Ik had dus wat één op één tijd met Lenn.

Toen Nomi weer thuis was gingen we Bart ophalen van zijn werk, en Nomi wilde (alweer) op de foto!

Donderdagochtend was Nomi vrij vroeg wakker, en ze lag nog even bij mij in bed. Vervolgens ging Nomi naar de peuterspeelzaal en ik deed wat dingetjes in huis. Lenn kwam overal bij ‘helpen’, heel schattig. ’s Middags gingen we even naar de stad om Nomi’s voeten op te meten, want ik had het idee dat ze gegroeid waren. Dat bleek te kloppen, en Nomi was toe aan nieuwe schoentjes.

Vrijdag gingen we even naar Hengelo, en daar kochten we nieuwe sandaaltjes bij Bristol. Verder kon ik nog niet echt leuke schoentjes vinden. Of nou ja, geen schoentjes die Nomi ook mooi vond.

’s Middags was Nomi aan het knutselen, en terwijl ik even met Lenn bezig was ontdekte ze dat ze aan de prittstift kon draaien.. Toen Bart thuis was kookte ik, vrij snel daarna gingen Nomi en Lenn naar bed en toen zat ik met Bart nog lekker even buiten.

Zaterdag waren we even op de camping, waar Nomi en Lenn lekker buiten speelden.

Zondag was ik niet helemaal lekker, en heb ik weinig gedaan. Ik keek een serie (Jane The Virgin), en ’s avonds mocht ik voor Stichting Babyspullen dingetjes ophalen die iemand gratis op Marktplaats aanbood. Het was hartstikke veel, dus ’s avonds had ik flink wat uit te zoeken.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.