Dagboekje #226; 5 keer naar de dierenarts, fotoshoot bij Intratruin en wokken

En daar is hij weer, mijn wekelijkse dagboekje. Vorige week moesten we 5 keer naar de dierenarts, ons nichtje kwam spelen, mijn moeder was jarig, Lenn werd bij Intratuin op de foto gezet en we gingen naar de wok.

Maandagochtend is één van Nomi’s peuterspeelzaalochtenden, en Lenn en ik doen dan meestal niet zoveel. Terwijl Lenn lekker aan het spelen (en aan het eten was), was ik even bezig in huis. Aan het einde van de ochtend haalden we Nomi weer op, en ik zag een egeltje hangen die ze had gemaakt.

Na het middagslaapje kwam het nichtje van Nomi en Lenn spelen. Het was heerlijk weer, dus we gingen lekker naar de speeltuin.

’s Avonds was het nog 22 graden en ik besloot nog gauw even een stukje te gaan lopen. Nu het ’s avonds nog niet zo extreem vroeg donker is kan dat nog, want in het donker lopen zie ik niet zo zitten.

Dinsdag gingen we even naar de stad om inpakpapier te kopen. Mijn moeder was namelijk jarig, en ik kon nergens inpakpapier vinden. ’s Middags had Nomi een dingetje van de stoomreiniger omgedoopt tot ketting, en telkens had zij of Lenn hem om.

Woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder en had ik wat quality time met Lenn. En wat ik helemaal vergeet te vertellen is dat we vorige week iedere dag naar de dierenarts moesten. Pablo en Mateo hebben een parasiet in hun darmen, en daarvoor krijgen ze via een spuitje een medicijn in hun mond. Het was de bedoeling dat we dat zelf thuis zouden doen, maar Mateo wordt helemaal dol als hij dat spuitje in zijn mond kreeg. De dierenarts raadde het me af om het zelf te gaan doen, dus mochten we iedere middag daar even komen.

Ook donderdag was het nog hartstikke lekker weer, en ik liep nog op mijn teenslippers. Een beetje een contrast, die teenslippers en de gevallen bladeren haha! ’s Middags was Bart onverwachts vrij, en hij wilde even een stukje gaan fietsen met Nomi en Lenn. En toen besloot ik om even naar de sportschool te gaan.

Vrijdag was gelukkig de laatste keer dat we naar de dierenarts gingen. Nomi vond het heel zielig voor de poesjes, en ze wilde het niet zien. Ze wilde eerst in de wachtkamer blijven, maar dat leek me niet zo’n goed plan. Daarom ging ze onder de tafel zitten waar de poesjes op zaten, zodat ze er niks van zag.

fotoshoot intratuin

Zaterdag gingen we even naar de Intratuin. Lenn vond het helemaal geweldig! Er stond een draaimolen en een treintje, en Lenn vond het heel erg leuk. Nomi niet, zij wilde nergens in. Ook kon je er foto’s laten maken van je kinderen, en dat leek me heel leuk. Maar helaas wilde Nomi dat ook niet, dus lieten we alleen foto’s maken van Lenn.

Zondag gingen we naar de wok, omdat mijn moeder jarig was geweest. Ik was heel benieuwd hoe dat zou gaan met de kinderen, want we waren al heel lang niet uit eten geweest. Maar ze hebben zich perfect gedragen! Er was een ruimte waar de kinderen konden spelen en daar heeft Nomi zich heel goed vermaakt. Ze heeft getekend, koekjes gebakken en lekker gespeeld. En natuurlijk hebben we ook heel lekker gegeten!

Een gedachte over “Dagboekje #226; 5 keer naar de dierenarts, fotoshoot bij Intratruin en wokken

  1. Lies schreef:

    Wat vervelend dat het niet lukte met het spuitje, maar wel mooi dat je elke dag naar de dierenarts kon zodat ze het daar konden doen. Hopelijk gaat het nu ook weer beter met de poesjes. Wat ziet het eten van de wok er ook ontzettend lekker uit!
    Lies onlangs geplaatst…Shoplog deel 1 – ActionMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.