Dagboekje 231; dramaandag, Intratuin en kringloop

rugzak

Jullie konden vorige week al lezen dat afgelopen maandag niet bepaald mijn dag was. Gelukkig was de rest van de week wel leuk! We gingen onder andere naar de Intratuin en twee keer naar de kringloop, waar we wat leuke spulletjes kochten.

Dramaandag

auto start niet

Maandag was nogal een dramadag. ’s Ochtends ontsnapte kitten Mateo op het moment dat we al onderweg hadden moeten zijn naar de peuterspeelzaal. Toen ik daar weer weg wilde rijden, startte de auto opeens niet meer en maandag was er sowieso weinig dat wél goed ging. ’s Avonds ging ik even sporten, en eerlijk gezegd was ik blij toen de dag voorbij was.

Dinsdag; rustig dagje

babyfoon met camera

Dinsdag was een rustig dagje. We waren het grootste deel van de dag thuis en ik maakte weinig foto’s. ’s Avonds zette ik Lenn op de foto toen hij heerlijk zelf aan het eten was. En toen Nomi en Lenn in bed lagen, keken we via onze nieuwe babyfoon naar Lenn, en zagen we dat hij op zijn rug sliep. Ik dacht altijd dat Lenn een buikslaper was, maar blijkbaar slaapt hij ook wel eens op zijn rug.

Woensdag; schoencadeautjes kopen

frozen pyjama

Woensdag was Nomi bij haar oma en ik ging met Lenn even de stad in. Ik wilde nog schoencadeautjes kopen, en dat kan prima met Lenn erbij. Hij had totaal niks door. Het was alleen even spannend of ik Nomi en mijn schoonmoeder niet tegen zou komen, maar dat gebeurde gelukkig niet!

Donderdag

vegan lasagnette

Donderdagochtend liepen Nomi en Lenn heel schattig hand in hand naar de peuterspeelzaal. Sinds Lenn kan lopen doet hij niks liever, en als ze hand in hand lopen blijft hij tenminste bij ons! ’s Avonds maakte ik veganistische lasagnette, wat iedereen heel lekker vond.

Vrijdag; Intratuin en Kringloop

intratuin

Vrijdagochtend ging ik even met Nomi en Lenn naar Intratuin. Vooral Lenn vindt de draaimolen en het treintje helemaal geweldig. Ik was eigenlijk op zoek naar iets gezelligs voor in huis, maar ik kon niet echt iets vinden.

kringloop

En daarom gingen we ’s middags naar de kringloop. Daar kocht ik een spelletje, Nomi zocht een paar boekjes uit en ik nam dit gezellig kerstdingetje mee (ik heb geen idee hoe je het noemt haha).

Zaterdag; prinses Nomi

preferenties

Zaterdag ging ik samen met Nomi weer naar de kringloop, deze keer om spulletjes te brengen. Maar ik kon het niet laten om toch eventjes te kijken. Zelf vond ik niks leuks, maar Nomi werd verliefd op dit rokje. Volgens haar is het een prinsessenrokje, en die wilde ze natuurlijk meteen aan. ’s Middags gingen we naar mijn ouders, en ’s avonds probeerden we het nieuwe spelletje uit. En het is echt een leuk spel!

Zondag

pepernoten bakken

Zondagochtend deed ik vrij weinig, en ’s middags bakten we pepernoten. ’s Middags besloot ik even naar de sportschool te gaan, waar het heerlijk rustig was. Ik besloot dat ik echt vaker in het weekend naar de sportschool moet gaan.

Hoe was jouw week?

6 gedachten over “Dagboekje 231; dramaandag, Intratuin en kringloop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.