Dagboekje 279; bezig met de babykamer, groeiecho en naar Intratuin

groeiecho

Afgelopen week kon ik eindelijk bezig met de babykamer! Het behang zit er nu namelijk op, dus dat gedeelte is klaar. Verder had ik een groeiecho, Nomi ging naar Pietengym, we gingen naar Intratuin en we hielden een spelletjesavond.

Maandag; Pietje Lenn

Op maandagochtend gaan we eerst naar de basisschool om Nomi weg te brengen en daarna gaan we door naar de peuterspeelzaal. Lenn vindt het daar ook zonder zijn zus heel erg leuk. Op de peuterspeelzaal mochten alle kindjes zich verkleden als Pietje en ik moest zo lachen toen ik deze foto zag op de app!

Dinsdag; behang op de babykamer

Wat was het vreselijk koud dinsdag. Lenn gebruikte dat als excuus om niet te hoeven lopen naar de basisschool, dus ik tilde hem maar even toen we Nomi op gingen halen. ’s Middags waren Nomi en Lenn druk aan het knutselen, ze mochten namelijk een geknutseld schoentjes zetten bij de Lidl.

’s Avonds kookte Bart en daarna heeft hij samen met zijn vader de babykamer behangen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Ook het plafond is opnieuw gewit en de plafonnière, de lamp die er ook al hing toen Nomi er nog sliep, hangt weer. Het begint er steeds meer op te lijken!

Woensdag

Woensdag kwam er een heel leuk pakketje binnen van BS-Toys; een tipi voor de babykamer. Nomi werd ’s middags van school gehaald door mijn schoonmoeder, waardoor ik een heerlijk rustig middagje had met Lenn.

Donderdag; boeken uitzoeken

Donderdag hebben we Nomi’s boeken verhuisd naar zolder. Ze stonden nog op de babykamer, maar Nomi wilde ze bijna allemaal op haar kamer hebben. Tussendoor moesten er natuurlijk ook wat boekjes gelezen worden, zoals dit Dikkie Dik Sinterklaasboek.

Vrijdag; even kijken naar ons baby’tje

Vrijdag hadden we een groeiecho en we mochten weer even naar ons meisje kijken. Alles zag er goed uit en morgen kunnen jullie er meer over lezen, in mijn zwangerschapsupdate. ’s Middags ging ik verder met de babykamer en ik hing de eerste kleertjes in de kast. Zo leuk om daarmee bezig te zijn!

Zaterdag; Pietengym en naar Intratruin

Zaterdagochtend had Nomi Pietengym en ik bleef een keertje kijken. Daarna zocht ik haar oude kleertjes uit en wat ik wil bewaren voor de baby kan naar zolder. Ze is echt heel snel door maat 98/104 gegaan, sommige dingen lijken als nieuw! Zusje heeft dus nu al genoeg om aan te doen als ze een jaar of 3 is.

’s Middags gingen we even naar Intratuin. Daar stond een draaimolen en een treintje en dat vonden Nomi en Lenn natuurlijk heel erg leuk. ’s Avonds kwamen mijn moeder en mijn zusje langs om een spelletje te doen. We speelden Ticket to Ride, echt een heel leuk spel!

Zondag; rustig dagje

Zondagochtend hadden Nomi en Lenn een cadeautje in hun schoen en wat was het leuk om hun reacties te zien! Ze kregen een schort en een koksmuts en dat deed Nomi niet meer uit. ’s Middags was ze lekker aan het knutselen en verder was ik weer even bezig op de babykamer.

2 gedachten over “Dagboekje 279; bezig met de babykamer, groeiecho en naar Intratuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.