DAGBOEKJE #69

Het is nog steeds zomervakantie, en aankomende week is de laatste animatieweek op de camping alweer. Het bloggen staat dus nog even op een laag pitje, maar binnenkort gaat daar verandering in komen. Afgelopen week ging ik even shoppen en ik zag dit shirtje van Vila. Ik vind hem echt heel leuk, maar momenteel staat hij me even niet zo goed, dus heb ik hem toch laten hangen. 

Door de warmte en de zwangerschap heb ik snel last van dikke voeten, dus zo nu en dan lig ik even lekker met mijn voeten omhoog. Guusje kwam bij mij liggen, gezellig!
Vorige week hielden we een beautymiddag op de camping en natuurlijk wilde ik zelf ook even mijn nagels lakken. ’s Avonds was er disco en stond ik met Bart achter de bar.
Ook deden we andere leuke activiteiten met de kinderen. Donderdag namen we de ‘Kattenberg Movie’ op, een film van ongeveer een kwartiertje die de kinderen zelf hebben bedacht. Het was een groot succes, de film is echt leuk geworden. Ook speelden we levend stratego, een heel leuk spel!
Ik kwam een armbandje tegen dat ik op vakantie kocht, en nog nooit om had gehad. Oeps. Op vrijdagavond is er hier bingo en ik verkocht de kaartjes.
Dit schattige pakje kreeg ik van mijn tante! Mijn buik wordt steeds groter en daarom besloot ik toch nog maar een positiejurkje te kopen, want andere jurkjes zijn nu echt te kort. 
Hoe is jullie vakantie? 

9 gedachten over “DAGBOEKJE #69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.