Dagboekje #8

Deze week heb ik eigenlijk een hele rustige week gehad en ik heb ook erg weinig foto’s. Ik begin het dagboekje natuurlijk met een paasfoto. Gisteren heb ik Pasen gevierd bij mijn familie, we hebben daar ’s avonds gegeten. Vandaag gaan we naar de familie van m’n vriend, ook daar gaan we eten. Slecht voor de lijn haha, maar ach, ’t is Pasen..

Ik lees telkens dat aceton heel slecht is voor je nagels en dat het via je nagels ook wordt opgenomen in je lichaam, dus ik ga toch maar eens nagellakremover zonder aceton proberen.
Dinsdag ben ik naar de kapper geweest, ik was er al meer dan een half jaar niet geweest, dus het was wel weer nodig.. Ik heb het alleen laten bijpunten, geen spectaculaire veranderingen dus.
Deze week zag ik dat ik 10 kilo ben afgevallen, jeeej!
Nadat ik verschillende artikelen heb gelezen over Tee Tree Oil, wil ik het graag proberen. Binnenkort plaats ik er een artikel over.
Afgelopen weekend heb ik met m’n vriend een stukje gewandeld en heb ik delen van m’n woonplaats gezien waar ik nog nooit geweest was.
Paasvuur! ’t Was veel te koud, maar wel gezellig.
Dichtbij het vuur was het wat fijner qua temperatuur.
Eerste foto: weheartit

35 gedachten over “Dagboekje #8

 1. Esmay schreef:

  Nagellakremover zonder acetone รญs ook beter! Acetone droogt je nagels hรฉel erg uit! (en daarbij ook je nagelriemen etc.) ๐Ÿ™
  En wat knap dat je zoveel bent afgevallen! ๐Ÿ˜€

 2. Life is beautiful schreef:

  ik moet dringend ook eens naar de kapper, bij mij is het van augustus geleden ;p maar tijdens de week is dat bij ons goedkoper, dan moet ik dus tijdens de vakantie gaan maar dan heb ik nooit tijd ๐Ÿ™ ik moet er echt eens voor gaan want het is nodig! ๐Ÿ™‚
  en wat goed dat je 10 kilo bent afgevallen! ๐Ÿ™‚
  liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.