De kerstoutfits van Nomi en Lenn

kerstoutfit-0

Het is bijna kerst en daarom ben ik gisteren kerstoutfits gaan zoeken voor Nomi en Lenn. Ik ben hun kasten ingedoken en ging ik op zoek naar dingetjes die leuk zijn voor kerst. Voor Lenn was het niet zo moeilijk, hij kreeg met Sinterklaas namelijk een shirtje voor die perfect is voor kerst. Met Nomi’s outfits ben ik wat langer bezig geweest.

kerstoutfit-4

Dit shirtje van de H&M en ik had bedacht om er dit broekje van de Hema onder te doen, maar toen ik het bij elkaar legde begon ik toch te twijfelen, het ziet er zo wel heel casual uit voor kerst.

kerstoutfit-5

Dit is de achterkant van het shirtje en hier heb ik hem gecombineerd met een donkerder broekje. Ik denk dat ik dit leuker vind. Dit is trouwens de enige outfit die ik voor kerst voor Lenn heb uitgezocht en ik denk dat hij het minimaal 2 dagen aanheeft. Tussendoor gaat het shirtje even in de was en in de droger (want Lenn heeft nog nooit een shirtje een hele dag schoon gelaten) en dan kan hij hem zo weer aan.

kerstoutfit-3

Dit is de eerste kerstoutfit voor Nomi. Ik had zelf niks speciaal voor kerst gekocht, maar Nomi kreeg dit jurkje van mijn moeder. Hij is van Ter Stal en ik vind dit vestje er wel leuk bij staan.

kerstoutfit-2

Ook dit vestje kreeg Nomi van mijn moeder, deze is ook van Ter Stal. Het jurkje eronder kocht ik een tijdje geleden bij Zeeman.

kerstoutfit-1

En de laatste kerstoutfit is misschien iets minder feestelijk, maar dit is wel iets dat ze op andere momenten ook aan kan. Hij is van de H&M. Ik denk dat ik haar bij alle jurkjes een simpele zwarte legging aandoe, maar daar ben ik nog niet helemaal uit.

Wat doen jullie je kinderen aan met kerst?

10 gedachten over “De kerstoutfits van Nomi en Lenn

  1. Paola schreef:

    Leuke outfits! Ik vond het zo leuk om een kerstoutfit voor Selena te shoppen! Ben uiteindelijk geslaagd bij de Zeeman voor een leuk jurkje met een bijpassende legging! Dit krijgt ze op tweede kerstdag aan en volgende week op haar verjaardag!

  2. Gerdi schreef:

    Dit tekst op het shirtje van Lenn is echt leuk! Ik vind zelf het donkere broekje ook er beter bij staan. Voor meisjes is het altijd veel gemakkelijker vind ik. Hier vieren we 2 dagen kerst, Benthe doet twee dagen hetzelfde jurkje van Bobbi Ravioli aan en Youri doe ik een overhemd met een donkere spijkerbroek aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.