De leukste zomerjasjes voor baby meisjes onder de € 25,00

zomerjasjes baby

De lente is begonnen en het is weer tijd voor zomerjasjes! Ik struinde het internet af op zoek naar leuke exemplaren en ik kwam heel veel mooie jasjes tegen. Deze keer deel ik de leukste zomerjasjes voor baby meisjes met jullie. En er zitten geen dure jassen tussen, deze jasjes kosten allemaal minder dan € 25,00. Fijn voor je portemonnee!

ZomerJasjes van Zeeman

jasjes baby

Ik loop regelmatig even binnen bij Zeeman. Ze hebben leuke kinderkleding voor erg fijne prijsjes, en daarom koop ik basics daar ook vaak. Dit seizoen hebben ze hele schattige jasjes voor baby meisjes. De jas links kost € 12,99, de middelste € 9,99 en de rechter maar € 8,99.

H&M

jas baby h&m

Ook bij H&M kan ik altijd goed slagen. Nomi, Lenn en Elena hebben alle drie best veel H&M items in de kast liggen. En zelf bestaat mijn kledingkast ook voor minimaal de helft uit H&M items! Momenteel vind ik vooral de babycollectie van H&M heel erg leuk. Kijk nou hoe schattig deze jasjes zijn! De jas links kost € 24,99, de middelste € 14,99 en voor je jas rechts betaal je € 19,99.

Zara

zara

En als je op zoek bent naar een niet al te dure jas, kijk je natuurlijk ook eventjes bij Zara. Ook bij Zara vind ik vooral de babycollectie heel erg leuk. De kindercollectie heeft ook leuke items hoor, maar ik vind de babycollectie toch iets leuker. Zo ook deze jasjes! Het lichtroze spijkerjasje kan ook prima gebruikt worden als zomerjas en deze kost € 21,95. De middelste is heel licht gewatteerd en hiervoor betaal je € 19,95. Het jasje rechts is een regenjas en deze kost € 17,95.

C&A

c&a

En dan is er nog de winkel die ik regelmatig vergeet; C&A. Gek eigenlijk, want ze hebben er best vaak leuke kleding! Zo ook deze jasjes, en ze hebben nog hele fijne prijsjes ook! De eerste en tweede jas kosten € 15,00 en voor de rechter betaal je € 19,00.

Tip: koop alvast een winterjas voor volgend jaar!

Wil je eens flink besparen op een nieuwe jas? Ga dan nu eens op zoek naar een winterjas voor volgend jaar, ze zijn nu namelijk behoorlijk afgeprijsd! Het is qua maat natuurlijk wel even een gok, maar ze zijn nu echt veel goedkoper. Kijk bijvoorbeeld maar eens op Jas.nl!

7 gedachten over “De leukste zomerjasjes voor baby meisjes onder de € 25,00

  1. Marieke schreef:

    super schattige jasjes, ik zou deze 2 jaar geleden zeker hebben gekocht. Nu koop ik geen nieuwe spullen meer omdat het zo enorm vervuilend kan zijn. Zeker de gewone lijn van deze merken… Nu koop ik alles tweedehands en eigenlijk sinds ik dat doe, maakt het mij nog blijer om kleertjes in huis te halen!
    Dat roze en blauwe jasjes zou wel echt leuk zijn voor mijn dochtertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.