Dr. van der Hoog Healing Honey masker

Helaas is dit alweer het laatste masker uit mijn pakketje dat ik van Dr. van der Hoog kreeg. Het is een peel off masker, en om heel eerlijk te zijn, heb ik hier nog helemaal geen ervaring mee, maar ik wilde er erg graag kennis mee maken.

Dit is wat Dr. van der Hoog over dit masker zegt:

Wees eens zoet voor je huid! Verwen je huid daarom met dit weldadige Healing Honey peel-off masker, dat vol zit met al het goede van honing. Het geeft je huid een diepgaande reiniging waarbij alle dode huidcellen en huidonzuiverheden worden verwijderd. Direct na het verwijderen van het gezichtsmasker is je huid stralend schoon en zijn de poriën zichtbaar verfijnd. Je bent er weer helemaal ‘bij’!
Het masker is ontzettend plakkerig! Dat is even wennen, maar niet vervelend. Desondanks is het wel makkelijk aan te brengen op m’n huid. Op mijn huid voelt het masker erg fijn en de geur is ook heel lekker, een heerlijk zoete honinggeur. Aangezien is het een peel off masker is, droogt het op en lijkt het alsof je een plastic laagje op je gezicht hebt. Heel apart, maar erg fijn. 
Het masker is ook makkelijk van je gezicht af te halen en nadat ik het masker had gebruikt, voelde mijn huid heel erg fijn. Mijn huid was heel zacht, misschien nog wel zachter dan nadat ik de andere twee maskers had gebruikt. Dit masker is echt een aanrader!
Dit masker is verkrijgbaar op de webshop van Dr. van der Hoog en bij verschillende drogisten. 
Cijfer: 9

30 gedachten over “Dr. van der Hoog Healing Honey masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.