Een onderhoudsvrij terras in je tuin!

vlonderplanken

Tuinieren is geen hobby van me. Gelukkig vindt Bart het niet erg om zo nu en dan in de tuin bezig te zijn, maar ook hij zit er niet op te wachten om iedere week urenlang in de tuin bezig te moeten zijn. Daarom hebben we gekozen voor een onderhoudsarme tuin. Natuurlijk moet er zo nu en dan wel wat gebeuren, maar dat is geen ramp. Maar als je nou nog minder werk wil hebben met je tuin, kun je ook gaan voor composiet vlonderplanken op je terras. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en uitvoeringen en het staat hartstikke leuk in je tuin.

Ik ben heel erg blij met onze tuin, maar ik moet zeggen dat ik niet echt een buitenmens ben. Ik ben vaak geneigd om toch binnen te gaan zitten, maar gelukkig vindt Nomi het wel heel fijn om buiten te zijn. Omdat ik het belangrijk vindt dat ze regelmatig buiten is, heb ik dit jaar waarschijnlijk al meer uurtjes in de tuin doorgebracht dan in de vijf jaar voordat ze geboren werd. Ik vind het hartstikke leuk om haar buiten te zien spelen. Ze vermaakt zich heel goed in de zandbak, ook haar driewieler is favoriet en ook is ze groot fan van een emmer met water.

Door Nomi kom ik dus veel meer buiten (hoewel ik tijdens haar middagslaapje toch maar weer even naar binnen ga) en dan wordt een tuin nog iets belangrijker. Bart gaat wel eens bezig in de tuin terwijl Nomi lekker zit te spelen en dat is natuurlijk helemaal ideaal. En zelf heb ik laatst alles schoongemaakt onder de overkapping terwijl Nomi in de zandbak zat. Ook dat ging heel goed, totdat Nomi in de gaten kreeg wat ik aan het doen was. Toen wilde ze me helpen en natuurlijk werd dat één grote smeerbende 😉

Heb jij ook een onderhoudsarme tuin? En hou je van tuinieren?

Een gedachte over “Een onderhoudsvrij terras in je tuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.