Plog; naar buiten en peuterpuberteit

0

Vorige week besloot ik eens een dagje te ploggen. Het was een standaard dagje waarin we ’s ochtends niet veel deden en ’s middags gingen we lekker naar buiten.

1

Lenn drinkt ’s nachts meestal 1 keer, maar zijn eerste ochtendvoeding is vaak rond 6 uur. Daarna legde ik hem terug in zijn wiegje en we sliepen nog even verder. Voordat ik Nomi uit bed haalde gooide ik snel de was in de wasmachine, omdat ik daar anders niet echt aan toe kom.

2

Nomi en ik gingen ontbijten en meestal ligt Lenn dan nog te slapen, maar deze keer niet. Hij had last van krampjes en daarom legde ik hem op het aankleedkussen op tafel. Ik kreeg als tip van de kinderarts dat baby’s het fijn vinden als je hun voetjes richting hun buik duwt, en dat helpt bij Lenn vaak heel snel.

3

Nomi en ik speelden een tijdje en ze wilde graag met mijn lege theeglas spelen. Aan het einde van de ochtend ging ze naar bed en ik keek een serie.

4

Terwijl Nomi in bed lag, hadden Lenn en ik even quality time. Daarna sliep hij even in de box.

5

Nomi sliep niet zo lang en nadat ze wat gegeten had speelde ze met haar poppenwagen. Daarna gingen we naar buiten.

6

We deden boodschappen en daarna liepen we naar een speeltuintje.

7

Nomi was lekker aan het spelen en aan het klimmen, en daarna liepen we weer verder.

8

Het zelf lopen gaat steeds beter, maar soms gaat ze er vandoor. Deze keer wilde ze perse midden op de weg lopen (ja, peuterpuberteit..). Ik vond dat niet zo’n strak plan en vervolgens was Nomi boos.

9

Ik zette haar in de kinderwagen en ze was nog even boos, maar toen we thuis waren was er niks meer aan de hand. We bleven buiten en Nomi vermaakte zich heel goed in de tuin.

10

Ook Lenn was buiten en hij vond het prima. ’s Avonds aten we Nomi’s lievelingseten; pannenkoeken.

Daarna deed ik niet zoveel meer. Nomi ging rond 7 uur naar bed, ik zat nog even achter de computer en daarna keken Bart en ik How To Get Away With Murder.

4 gedachten over “Plog; naar buiten en peuterpuberteit

  1. Wendy schreef:

    Haha, herkenbaar dat zelf lopen en dan boos worden als er een auto aan komt en ze je hand vast moet houden… zo gaat dat bij Noor, haha. Leuk om jouw dagje zo te zien met twee kindjes in dezelfde leeftijd als die van mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.