ELF Mineral Booster en Lipstick

 

In mijn vorige review over ELF liet ik de Pigment Eyeshadow en de Brightening Eyeliner zien, in deze review ga ik het hebben over de Mineral Booster en de Lipstick.

Ik begin met de lippenstift. Deze komt uit de ELF lijn en kost maar 1 euro. Ik heb gekozen voor de kleur ‘Charming’, omdat me dit een redelijk natuurlijke kleur leek.

ELF
Toen ik de verpakking opende, was ik wel een beetje verbaasd. De kleur is bijna roze, ik vind de kleur heel anders dan op de site (en op de foto bovenaan dit artikel).
Ook op mijn arm lijkt de kleur heel anders, deze kleur is veel opvallender dan dat ik verwachtte.

 

Zo ziet de lippenstift er op m’n lippen uit als ik hem er redelijk dik op doe. Ik ben er niet zo heel tevreden over. Misschien dat deze lippenstift bij anderen heel mooi staat, maar bij mij vind ik hem niet zo super staan. Als ik de lippenstift heel dun aanbreng (zoals op de foto onderaan), vind ik hem wel mooi.
Wat wel erg positief is aan deze lippenstift, is dat deze redelijk lang blijft zitten en niet aangeeft.
Cijfer: 7,5
Dan de Mineral Booster. Deze komt uit de Mineral lijn en kost €5,00

Dit is wat de webshop erover zegt:

Ga voor de ultieme, transparante finishing touch! Onze minerale booster wordt volledig door de huid opgenomen en verrijkt haar met vitamine A, B en E. Uw huid wordt gezonder en zichtbaar zijdezacht. Transparant en ideaal voor alle huidtypes. De minerale booster absorbeert olie en minimaliseert rimpels, fijne lijntjes en poriën voor een mooie, gelijkmatige finish. Kan afzonderlijk worden gedragen of in combinatie met onze minerale concealer en foundation voor een langer houdend resultaat en een professionele, indrukwekkend matte look de hele dag door. 
 
Deze beschrijving is absoluut waar! Het is echt een heel fijn product. De booster is erg mooi mat en mijn huid voelt inderdaad heel erg zacht aan. Ook glimt mijn gezicht absoluut niet, terwijl ik normaal gesproken heel erg snel een glimmende huid heb.
Cijfer: 9
Op deze foto draag foundation met daar overheen de Mineral Booster. Hier zie je ook hoe de lippenstift eruit ziet als ik hem heel dun op doe, dan vind ik de kleur wel mooi.

19 gedachten over “ELF Mineral Booster en Lipstick

  1. MRSKA schreef:

    Ik was ook benieuwd naar die lippenstift, maar als de kleur anders is dan op de site weergegeven staat dan bestel ik er toch maar geen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.