ELF Pigment Eyeshadow en Brightening Eyeliner

ELF is een make-up merk dat staat voor Eyes, Lips, Face. Het is een webshop met veel producten voor maar 1 euro. Ook heeft ELF wat luxere producten, die dan ook iets meer kosten. Ook deze producten zijn absoluut niet duur.
In dit artikel ga ik de Pigment Eyeshadow in de kleur Baked Brown en de Brightening Eyeliner in de kleur Coffee testen.

Pigment eyeshadow
Ik begin met de Pigment Eyeshadow. Ik heb voor dit product gekozen omdat ik er erg benieuwd naar was, het is een keer iets anders dan de standaard oogschaduws die ik normaal gesproken gebruik.
pigment eyeshadow
Zelf houd ik heel erg van bruintinten, maar deze oogschaduw is er ook nog in 9 andere kleuren. De oogschaduw komt uit de Studio lijn, hij kost 4 euro en je krijgt er een oogschaduwkwastje bij.
Hier zie je dat de oogschaduw erg veel pigment en glitters heeft. Ik vind de kleur echt heel mooi en de hoeveelheid glitters is precies goed. Over de vorige oogschaduw in poedervorm was ik niet zo enthousiast, toen had ik meer op m’n wangen zitten dan op m’n ogen, maar dat is bij deze oogschaduw absoluut niet zo, deze is erg makkelijk aan te brengen.
Nog een voordeel is dat de oogschaduw erg goed blijft zitten, na een dag zit het nog perfect op je ogen.
Het is geen oogschaduw die ik dagelijks zo gebruiken, maar voor feestjes vind ik hem super!
Cijfer: 9
Eyeliner
Deze eyeliner in de kleur Coffee kost maar 1 euro en komt uit de ELF lijn. Ik heb voor een bruine kleur gekozen, maar deze eyeliner is er ook in 8 andere kleuren.
De bruine kleur vind ik erg mooi en het is erg makkelijk aan te brengen. Met andere eyeliner potloden heb ik wel eens gemerkt dat ik echt hard moest drukken, omdat er anders geen kleur afkwam, maar dat is bij deze absoluut niet zo. Net als de oogschaduw blijft deze eyeliner erg goed zitten. Voor 1 euro is dit echt een geweldige eyeliner.
Cijfer: 8,5
Foto’s: eyeslipsface.nl

24 gedachten over “ELF Pigment Eyeshadow en Brightening Eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.