Essence Mellow Yellow

Gele nagellak is deze zomer weer helemaal hot en ik vind het heel erg leuk. Bij Kruidvat zag ik deze nagellak staan en ik kon hem echt niet laten staan. Het is een heel licht kleurtje geel met een shimmer erin. Vorig jaar had Essence ook een nagellak die Mellow Yellow heette, ook met hetzelfde nummer (51), maar dit is echt een andere kleur, de nagellak van vorig jaar is veel geler. Waarom deze nagellak dezelfde naam en hetzelfde nummer heeft gekregen, snap ik niet helemaal.

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik echt fan van nagellak van Essence. Ook deze is me weer erg goed bevallen. Het is makkelijk aan te brengen, zowel de structuur als het kwastje is erg fijn. Na twee lagen heb je een mooie kleur, maar een derde laag maakt het net even iets mooier. Bij nagellak van Essence vind ik het niet erg om drie lagen op te moeten doen, omdat de nagellak heel snel droog is.

Over de kleur ben ik ook erg tevreden, het is een mooi, zomers kleurtje.
Cijfer: 9

26 gedachten over “Essence Mellow Yellow

  1. Jess schreef:

    Leuk hoor voor de zomer. Ben niet zo van de nagellak maar dit lakje geeft me wel de kriebels. Vind het ook een leuk kleurtje voor op teennagels 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.