Essence My Skin Mattifying Cream

Bij Kruidvat zag ik deze crème van Essence en de tekst ‘all day mattified skin’ sprak mij heel erg aan. Mijn huid glimt echt heel erg snel. Ik gebruik foundation zonder olie met daar overeen matterende poeder, maar aan het einde van de dag ga ik toch nog glimmen. Daarom wilde ik deze crème graag uitproberen.

De crème ruikt echt heel erg lekker. Ik kan de geur niet helemaal thuisbrengen, maar op de verpakking staat dat er lychees en blauwe druiven in verwerkt zitten, dus waarschijnlijk zal de geur daar vandaan komen. Ik vind het belangrijk dat beautyproducten lekker ruiken, dus dit is echt een pluspunt.
De crème is redelijk dun en daardoor makkelijk te verdelen op de huid. Ook trekt de crème redelijk snel in. Maar het belangrijkste is natuurlijk, blijft mijn huid mat? Ja! Ik zie echt heel veel verschil als ik deze crème gebruik, mijn huid blijft gewoon mat. Mijn huid voelt door deze crème echt heel zacht en veel minder vet. Een ander pluspunt is dat de crème maar €1,99 kost, echt een aanrader dus.
Cijfer: 9

16 gedachten over “Essence My Skin Mattifying Cream

 1. Manouk Maat schreef:

  Gebruik je dan eerst dagcreme, dan deze creme en daarna foundation? Klinkt echt goed! Ik heb op zich geen vette huid maar ik haaaat het echt als ik glim. The matter the better 😛

 2. Rosalinde schreef:

  Wauw, lijkt me echt fijn! Ik dacht toch altijd een beetje dat de goedkopere producten niet zo goed werken als de duurdere, maar ik denk dat ik daar op terug moet komen. 🙂

 3. Janine schreef:

  Ik ben opzoek naar producht die me huid niet laat glimmen, vet lijkt. Maar als je dit heb gedaan kan je dan erover wel je makeup aanbrengen? of is dit meer bedoelt voor als je geen make up op gaat
  doen. gewoon goede verzorging?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.