Favorieten van H&M

Ik ben een ontzettende fan van de H&M en aangezien ze weer nieuwe dingen in de online shop hebben staan, kon ik het niet laten om er weer een artikeltje over te schrijven. De herfst items vind ik echt heel erg leuk, H&M heeft ontzettend veel verschillende dingen in de collectie. Ik vind de collectie heel erg veelzijdig, volgens mij kan iedereen er momenteel wel slagen. Het kostte me dan ook helemaal geen moeite om 9 dingen uit te zoeken voor dit artikel en ik zou ze alle 9 graag in mijn kledingkast hebben. 

17 gedachten over “Favorieten van H&M

  1. MissEvie.nl schreef:

    Ik zag de nieuwe collectie ook al en heb ook al besteld hihi! Echt super leuk!

    PS: Heb jij de nieuwe ByBeautyBloggers.nl community al ontdekt? Neem snel eens een kijkje 😉

  2. Nanda schreef:

    Vriendinnetje van me heeft dat groene jurkje, heel leuk vind ik die!
    Mijn portemonnee ligt nog aan het infuus van de vakantie, dus ik mijd de stad en webshops. Zo te zien moet ik de h&m webshop ook vermijden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.