Favorieten van Beebielove

beebielove

Ik vind Beebielove echt zo’n leuk merk! Nomi heeft er wat kleertjes van gehad, maar helaas past ze er niet meer in. De kleding gaat namelijk tot en met maat 104. Gelukkig past Lenn er voorlopig nog wel in, en ik kan er natuurlijk ook shoppen voor mijn buikbaby! Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van dit merk zien.

Mijn favorieten van Beebielove

beebie love

Ik keek als eerste naar de jurkjes en wat zijn die schattig zeg! De middelste is mijn favoriet, want tja, sterretjes… Daar heb ik echt een zwak voor. Deze jurkjes zijn verkrijgbaar vanaf maat 68 tot en met maat 92.

sale

Ook de shirtjes zijn echt ontzettend leuk. Kijk deze poezensweater nou! Deze is verkrijgbaar in maat 68 tot en met 92. De andere twee shirtjes komen uit de babycollectie en je kunt ze kopen in maat 50 tot en met 68.

2019

Ook de maillots en leggings van Beebie Love zijn heel erg leuk! De maillots hebben andere maten dan de rest van de kleding. De maten beginnen bij maat 0-6 maanden en gaan door tot en met maat 36 maanden. De legging is verkrijgbaar van maat 68 tot en met 92.

De leukste beebielove items voor jongens

Ook voor jongens zijn er veel leuke items te koop. De sweaters zijn absoluut mijn favoriet. Heerlijk warm voor in het najaar en in de winter en ze zijn ook gewoon heel erg leuk. De sweaters zijn verkrijgbaar van maat 68 tot en met maat 92.

En ik vind de shirtjes ook heel gaaf. Kijk hoe schattig dat beertje is! En ik vind de tekst ‘Sorry I’m the reason we’re late’ ook geniaal. Erg herkenbaar, vooral als je een baby hebt… Het berenshirtje en het blauwe shirtje komen uit de babycollectie en zijn verkrijgbaar in de maten 50, 56, 62 en 68. Het gele shirtje is te koop vanaf maat 68 tot en met maat 92.

Ken jij het merk Beebielove? En hebben jullie kinderen er kleding van?

 

Een gedachte over “Favorieten van Beebielove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.