FAVORIETEN VAN DEZE ZOMER

Ik ben ooit begonnen met ‘current loves’ artikeltjes, maar ik kwam niet verder dan twee. Nou vind ik de naam ook niet meer leuk, maar het idee van een artikel waarin ik mijn favoriete dingetjes laat zien wel. Vandaar dat ik vandaag mijn favorieten van deze zomer laat zien. 

De CC cream van Essence gebruik ik al sinds vorig jaar en het blijft mijn favoriete foundation-achtige product.
Ik hou ook echt van lekkere producten voor onder de douche en deze twee ‘spa secret’ producten van Kruidvat zijn echt heerlijk!
Als ik met Nomi naar buiten ga als de zon schijnt, smeer ik haar altijd in met factor 50. Deze zonnebrand van Vichy is ontzettend fijn! Hij smeert makkelijk uit en daarnaast ruikt hij ook heel lekker.
Voor mezelf gebruik ik meestal deze zonnebrandspray. Ik schreef er een tijdje geleden een review over. 
In de zomer heb ik deze shampoo en conditioner veel gebruikt en ik ben er heel erg tevreden over. Mijn haar is lang en dik, en als ik geen goede shampoo en conditioner gebruik, kan ik er bijna niet doorheen komen. Met deze producten gelukkig wel. Ze ruiken trouwen ook heerlijk!
Deze slippers heb ik bijna de hele zomer aangehad en ze lopen echt zo fijn! Ik schreef er laatst een artikeltje over. 
Aan het begin van de zomer bestelde ik deze twee items. Ik wilde graag een maxi dress en ik kwam deze van Vero Moda tegen. Nou voel ik me er een beetje Kim Kardashian in (mijn kont lijkt echt huge), maar het is echt een ideaal ding. Ik draag hem vooral thuis heel veel. En omdat je nooit genoeg topjes kunt hebben, bestelde ik dit t-shirt van Only. Ook die heb ik deze zomer heel veel gedragen.

Dit is mijn favoriete nagellak van deze zomer. Hij is van Trind en hij heet Catch my Mint.
Wat zijn jouw favorieten van deze zomer?
Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.


Gerelateerde artikelen;

– Current loves #2

6 gedachten over “FAVORIETEN VAN DEZE ZOMER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.