FAVORIETEN VAN VERO MODA

Toen ik op Sans-online keek, zag ik dat Vero Moda een hele leuke lentecollectie heeft. Het is vrolijk en Vero Moda gebruikt erg leuke kleurtjes, zoals mint groen, roze, maar je ziet ook veel zwart en wit. Als ik deze items zie, krijg ik helemaal zin in de lente. 
Hebben jullie al gehoord dat Sans-online een bloggers battle houdt? Iedereen die een blog heeft, kan eraan meedoen en je kunt maar liefst 500 euro shoptegoed winnen! Natuurlijk laat ik deze kans niet voorbij gaan.
Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Vero Moda? En gaan jullie meedoen aan de bloggers battle van Sans-online? 

23 gedachten over “FAVORIETEN VAN VERO MODA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.