Februari op MadebyMalou.nl

Ik ben er een beetje laat mee, maar ik wilde toch nog eventjes terugblikken op de maand februari. Inmiddels is het alweer bijna een week maart, maar ach. Vandaag kunnen jullie zien welke artikelen goed zijn gelezen, welke niet en hoe het gaat met mijn statistieken.

De 5 meest gelezen artikelen van afgelopen maand zijn:

  1. Wat je niet wil horen na een keizersnee
  2. Ben je nu alweer zwanger?
  3. Nomi’s cadeautje voor Bart
  4. Je weet dat je zwanger bent als..
  5. Wel of geen kraamzorg?

Zoals gewoonlijk zijn artikelen over de zwangerschap (en mijn bevalling) weer heel goed gelezen. Leuk om te zien dat dat eigenlijk iedere maand zo is. En aangezien ik het leuk vind om erover te schrijven, vind ik dat helemaal niet erg. Ook het artikel waarin ik liet zien hoe ik samen met Nomi een cadeautje maakte voor Bart deed het erg goed. Ik heb nog niet eerder zo’n soort artikel geschreven en ik vond het heel tof om te zien dat het goed in de smaak viel.

Verder deed zoals eigenlijk iedere maand het artikel met kraambezoek tips het weer goed. Het artikel wordt ook nog steeds regelmatig gedeeld op Facebook, heel gaaf! En ik zag dat ook mijn bevallingsverhaal weer een aantal keren is gelezen. Deze stond laatst een keer onder een artikel bij de ‘related posts’ en ik denk dat veelmensen het artikel op die manier hebben gevonden.

Mijn statistieken zijn afgelopen maand niet helemaal goed bijgehouden. Google Analytics werkte een tijdje niet goed (blijkbaar had ik iets verkeerd geïnstalleerd, maar volgens mij werkt het nu weer goed) en daarom kloppen mijn aantallen niet. Volgens WordPress had ik ongeveer evenveel bezoekers als in januari, wat neerkomt op iets minder dan 13.000. Die mensen hebben gezorgd voor een totaal van 37.000 pageviews.

Ik ben weer hartstikke tevreden over afgelopen maand. Ik heb ook weer veel leuke en lieve reacties van jullie gekregen en daar ben ik heel blij mee. Qua statistieken had ik ooit als doel om 10.000 unieke bezoekers per maand te krijgen en dat is gelukt, dus ook daar ben ik heel blij mee. Ik wil me niet teveel focussen op die getalletjes, maar toch is het leuk om te zien dat veel mensen mijn blog lezen.

10 gedachten over “Februari op MadebyMalou.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.