Dagboekje 270; feestje en lekker naar het bos

Daar is hij weer; mijn wekelijkse dagboekje. Vorige week ging ik naar een informatiebijeenkomst voor zwangeren, we zochten het speelgoed uit, we hadden een feestje en we wandelden in het bos. Maandagochtend gingen Nomi en Lenn naar de peuterspeelzaal en had ik even tijd om in huis wat dingen te doen. De tijd vloog voorbij, en toen kon ik ze alweer ophalen. ’s Middags gingen we naar zolder om (eindelijk) het laatste stukje behang van de muur te halen.

Dinsdag; het speelgoed uitzoeken

Eens in de zoveel tijd zoeken we het speelgoed uit. Speelgoed waar nooit meer mee gespeeld wordt gaat naar Stichting Babyspullen of als het voor hun te groot is (we zamelen alleen klein speelgoed in) naar de kringloop. Nomi hielp me erg goed en zei regelmatig ‘hier speel ik niet meer mee’. Nog steeds hebben ze veel te veel speelgoed, maar er is wel weer wat weg. Op Instagram liet ik jullie mijn nieuwe bril zien, die ik op kon halen bij Pearle.

Woensdag; blog dagje

Woensdag waren Nomi en Lenn bij mijn schoonmoeder. Ik had tijd om spullen te reviewen zonder dat het meteen uit mijn handen getrokken werd en ik schreef een paar blogjes. ’s Avonds ging ik naar een informatieavond over huilen bij baby’s. Na twee kinderen wist ik het meeste al wel, maar ik leerde toch wat nieuwe dingen. Hopelijk zorgt dat ervoor dat deze baby wat minder gaat huilen dan Lenn.

Donderdag; ‘Mama ik wil leren schrijven’

Dat Nomi toe is aan de basisschool, wisten jullie misschien al wel. Afgelopen week wilde ze leren schrijven. Ik schreef dingen voor haar op en zij ging er met haar stift overheen. Blaadje na blaadje werd volgeschreven! ’s Avonds was het feest, want Bart pakte na het eten een bus slagroom uit de koelkast!

Vrijdag

Vrijdag waren Nomi en Lenn heerlijk met elkaar aan het spelen. Ze hebben best wel eens ruzie, maar vrijdag waren ze zo schattig samen! ’s Middags gingen we naar mijn schoonzus en nichtje, waar Nomi een hele stapel kleren kreeg die ons nichtje niet meer past. Super fijn, want Nomi groeit de laatste tijd zo hard!

Zaterdag; feestje

feestje

Zaterdag was Bart met zijn vader bezig met de zolder en het dak. Ik besloot met Nomi en Lenn en hun loopfietsjes naar buiten te gaan. Toen ik vertelde dat Nomi zonder zijwieltjes wil leren fietsen, kreeg ik de tip om eerst te oefenen op de loopfiets. Dus dat deden we! ’s Avonds hadden Bart en ik een feestje. Lekker even zonder kinderen!

Zondag; naar het bos

Zondag was het prachtig weer. Na een rustig ochtendje besloten we lekker naar het bos te gaan. Daarna gingen we naar mijn ouders, waar we bleven eten.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Dagboekje 270; feestje en lekker naar het bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.