Fietszitje van Thule

thule 1

Nomi vindt fietsen helemaal geweldig en vooral Bart fietst heel vaak met haar. Hij had al een fietszitje op zijn fiets, maar ik had er geen. Nou is het natuurlijk niet zo heel ingewikkeld om een fietszitje van de ene op de andere fiets te zetten, maar toen ik een mailtje kreeg van Thule met de vraag of ik een fietszitje wilde uittesten, zei ik natuurlijk ja!

thule 2

Het fietszitje is er in verschillende uitvoeringen (hier kun je ze allemaal zien) en ik koos voor de lichtgrijze kleur. Toen ik hem binnenkreeg vroeg ik Bart of hij hem op mijn fiets wilde zetten en binnen no time was hij klaar. Volgens hem was het heel makkelijk om hem erop te zetten.

thule 3

En natuurlijk moest het zitje even uitgeprobeerd worden. Het fietszitje heeft een vijfpuntsgordel, waardoor je kindje goed vast zit. De gordels zijn makkelijk te verstellen en het zitje is te gebruiken van 9 maanden tot ongeveer 3 jaar.

Nomi zit er heel goed in en ook in dit fietszitje vindt ze fietsen heel erg leuk! En ik zelf ook trouwens. Doordat ik zelf geen fietszitje op mijn fiets had, fietste ik bijna nooit met haar, maar nu kies ik er veel sneller voor om op de fiets ergens naartoe te gaan.

thule 1

En ik vind het zitje er ook gewoon mooi uitzien. Ik hou wel van deze kleurtjes en verder is het ook een mooi, modern fietszitje. Er zit een handgreep bij voor je kindje, waaraan hij of zij zich tijdens het fietsen goed vast kan houden en Nomi houdt zich daar bijna altijd aan vast. Het zitje op Bart’s fiets heeft dat niet en bij hem houdt Nomi telkens het windscherm vast, waardoor ze hele koude handen krijgt. Ook dit handvat is dus echt een pluspunt.

Als je nog op zoek bent naar een fietszitje, is dit dus zeker een aanrader! Het zitje kost € 99,95 en hier vind je een lijst met dealers.

Fiets jij vaak met je kind?

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf.

4 gedachten over “Fietszitje van Thule

  1. Linda schreef:

    Mooi stoeltje!

    Ik heb stoeltjes van bobike, zaten bij de mamafiets die ik een aantal maanden geleden heb gekocht. Sindsdien heb ik nog niet veel gefietst en helemaal nog niet met Elaiza. Moet dat binnenkort echt eens gaan doen. Pak alleen zelden de fiets, omdat zga alles op loopafstand zit en het dus sneller is om tevoet te doen
    Linda onlangs geplaatst…Weekmenu week 8My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.