Getest door Nomi; de Duplo duwtrein

duwtrein

‘Mama Duplo bouwen?’ is één van de dingen die ik de laatste tijd meerdere keren per dag te horen krijg. Maar het liefst speelt Nomi samen met Bart met de Duplo. Gelijk heeft ze, want Bart bouwt ook net wat leukere dingen dan ik. Toen Nomi 1 werd kreeg ze haar eerste doos met Duplo en inmiddels heeft ze flink wat bouwstenen, poppetjes, dieren en andere dingen. Laatst kreeg ze de duwtrein van Duplo en die is op dit moment favoriet.

duwtrein1

Deze Duplo duwtrein staat in de top 3 van Sinterklaascadeautjes voor kinderen tot 7 jaar van Intertoys. Nomi mocht testen of deze duwtrein echt in de top 3 thuishoort.

duwtrein3

Hoewel Nomi op veel vlakken echt een meisje-meisje is houdt ze ook erg van auto’s, treintjes en andere voertuigen. Als de vuilniswagen door onze straat rijdt staat ze vol verwondering naar buiten te kijken en de autootjes die Lenn kreeg toen hij net werd geboren hebben al heel wat rondjes door ons huis gereden.

duwtrein2

Het verbaasde me dus ook absoluut niet dat deze duwtrein meteen in de smaak viel. Het treintje werd meteen op de rails gezet en Nomi vindt het helemaal geweldig! Ze speelt er zo enthousiast mee dat ze de trein regelmatig laat ontsporen, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Ook het uit elkaar halen en opnieuw (en natuurlijk op een totaal andere manier) in elkaar zetten van de rails is iets wat Nomi heel leuk vindt om te doen.

duwtrein4

Naast de trein en de rails zit er onder andere ook een auto, een boom, poppetjes en wat spulletjes die vervoerd moeten worden bij deze set.

Nomi speelt dagelijks met de duwtrein, het is echt een groot succes. Ze is nog te jong om te snappen wat een ’top 3′ precies is, maar ik weet zeker dat het bij haar favoriete speelgoed hoort. Als je nog op zoek bent naar een cadeautje voor een peuter of kleuter, dan is dit echt een aanrader!

De Duplo duwtrein kost € 29,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Intertoys.

2 gedachten over “Getest door Nomi; de Duplo duwtrein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.