Hema Day Cream

hema day cream
Zoals jullie een tijdje geleden hier hebben kunnen lezen, ben ik opzoek naar een nieuwe dagcrème. Ik heb heel lang de crème van Nivea Young, Control Shine, gebruikt. Omdat mijn huid minder vet werd, werd mijn gezicht van deze crème een beetje droog. Ik besloot om een keer een dagcrème te proberen die niet alleen geschikt was voor de vette huid en ik koos voor de dagcrème van de Hema.

Deze crème is geschikt voor alle huidtypen, een keer iets anders dan de dagcrèmes die ik hiervoor gebruikt heb.

De geur van de crème is niet zo lekker, het ruikt nogal chemisch. Ook is de crème wat dikker dan andere crèmes. Niet zo dik dat deze niet goed uit te smeren is, maar dunnere crèmes zijn wat makkelijker te gebruiken. Nadat ik de crème op mijn gezicht had gedaan, bleef er een vettige laag achter op mijn gezicht. Een paar uur later voelde ik deze vette laag nog steeds.
Voor mij is deze crème helaas dus niet zo geschikt, dus ik ga weer verder zoeken naar een andere crème.
Deze crème heb ik ook uitgeprobeerd op mijn vriend z’n huid. Hij heeft een droge huid en bij hem trok de crème heel snel in en hij kreeg er echt een zachte huid van.
Cijfer: 7
Hebben jullie ervaring met huidverzorgingsproducten van de Hema?

 

19 gedachten over “Hema Day Cream

 1. Charlotte schreef:

  Lijkt me fijn! Alleen zelf doe ik niks aan mn huid, als ik een dag bijvoorbeeld wel dagcreme op doe merk ik dat mijn huid soort van verstoord wordt :)Dus ik laat moeder natuur lekker dr gang gaan 😉
  Liefs, Charlotte

 2. Lisa schreef:

  Deze heb ik ook eens geprobeerd. Ik vond hem destijds wat té voedend voor mijn huid. Toen was mijn huid wel wat vettiger dan nu. Ik denk inderdaad dat deze crème erg geschikt is voor een droge huid ^^

 3. bygerrianne schreef:

  De geur is jammer, maar als hij goed werkt, waarom niet?:) Ik heb nu de nacht & dag cremè van Dr. van der Hoog, die werken prima! Verder koop ik eigenlijk nooit gezichtsverzorging van de Hema!

 4. RaspberryBlonde schreef:

  ik smeer de nivea soft (witte potten, niet de blauwe) echt overal op, en ook meerdere keren per dag op m'n gezicht, een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.