Het geboortekaartje van Lenn

geboortekaartje Lenn 01

Misschien hebben jullie mijn zoektocht naar een geboortekaartje wel gevolgd. Ik vond het echt heel moeilijk om een keuze te maken, want er zijn zoveel leuke kaartjes! Ik had heel veel voorbeeldjes opgeslagen en uiteindelijk heb ik Bart de knoop door laten hakken.

Het geboortekaartje

geboortekaartje Lenn 02

Anderhalf jaar geleden, toen ik Nomi’s geboortekaartje liet zien zei ik al dat ik niet zo van die gedichtjes hou die je vaak op geboortekaartjes ziet staan. Daarom kozen we voor de tekst ‘You are loved to the moon and back’. Verder hebben we het vrij simpel gehouden. Ik wilde er wel graag opzetten dat we graag eerst even gebeld (of geappt) willen worden voordat mensen langskomen en ik ging op zoek naar een leuk zinnetje. Ik kwam ‘Kom je kijken naar ons zoontje? Graag eerst even een telefoontje’ tegen en die vond ik wel heel schattig.

‘Welkom lief broertje’

geboortekaartje Lenn 03

En ik wilde ook graag iets op het geboortekaartje zetten namens Nomi. Dat vond ik best lastig, omdat ze zelf natuurlijk nog geen hele zinnen zegt. Wel zei ze tijdens mijn zwangerschap vaak ‘broertje’ en daarom wilde ik daar graag iets mee doen. En dit is het geworden.

We hebben heel veel leuke reacties gekregen op het geboortekaartje en ik ben er zelf ook heel blij mee. Hij is net even anders dan de meeste geboortekaartjes en deze kleur vind ik heel leuk. Een keertje iets anders dan blauw.

Ik bestelde deze geboortekaartjes trouwens via Hippe-geboortekaartjes.nl.

11 gedachten over “Het geboortekaartje van Lenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.