Instagram give away

give away

Dat ik het leuk vind om winacties te organiseren, weten jullie inmiddels waarschijnlijk wel. Toch had ik nog nooit Instagram give away gedaan. Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van Laurie, de eigenaresse van ByLauz.nl. In deze webshop verkoopt ze heel veel leuke babyspulletjes, zoals bandana bibs, wikkeldoeken, kleertjes en speelgoed. Ook verkoopt ze hele mooie dekentjes, en via deze give away kun je zo’n deken naar keuze winnen.

Na een paar berichtjes op Instagram bleek Laurie 15km bij mij vandaan te wonen en we blijken op dezelfde school gezeten te hebben. Erg toevallig, en nadat ik haar site had bekeken was ik meteen enthousiast over de give away. Het dekentje dat je kunt winnen is echt ontzettend leuk en ik weet zeker dat iemand daar heel blij mee gaat zijn.

Wil je meedoen aan deze winactie? Post dan bovenstaande foto op je Instagram, volg onze accounts (@bylauz en @madebymalou) en gebruik de hashtag #bylauzgiveaway.

Wat misschien ook leuk is om te weten, is dat Laurie een swap organiseert op Instagram. Op haar account en via #mamababyswap vind je er meer informatie over.

Ga jij meedoen?

3 gedachten over “Instagram give away

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.